Parça sorunu hiç duymadım bence olmaz da zaten piyasada çok tutulan bir motor.
Peki Drift L fiyatına alınabilecek 0 hint motor varmdır.
Parça sorunu hiç duymadım bence olmaz da zaten piyasada çok tutulan bir motor.
TVS Jupiter 110 fiyatları muhtemelen yakındır, onun dışında bildiğim yok ikinci ellerde vardır.Peki Drift L fiyatına alınabilecek 0 hint motor varmdır.
Şikayetvar'da bir sürü şikayet var ben 0 alacağım bir sıkıntı olur mu olursa çözülürmü.
Öyle sitelere takılmayın hocam adı üstünde sadece şikayetlerin yazıldığı site bir site. 100 kişi sorun çekmese 1 kişi sorun çekse yine bu siteye yazacak. Konuya gelirsek Drift L Çin malı biraz daha parça kalitesi düşük olabilir arkadaşlarında dediği gibi sorun çıkarması şansa bağlı. TVS Raider biraz daha iyi fakat bir Japon kalitesi yok. Bütçeniz yetiyorsa Raider falan da alabilirsiniz.
Drift piyasası genel olarak öyle, gidip bakmak lazım motora. Bizim arkadasta satıyor 23 model 45e 23 model. 2. ellerin piyasası sıfırlara göre baya düşük oluyor.Kral peki 65'e satılan 0 Drift L orijinal mi? Bir sıkıntısımı var onların çünkü 85 ede var.
Drift piyasası genel olarak öyle, gidip bakmak lazım motora. Bizim arkadasta satıyor 23 model 45e 23 model. 2. ellerin piyasası sıfırlara göre bayağı düşük oluyor.
TVS'nin sitesine bilgilerini girip şikayet oluşturduğunda Hindistan'dan arayıp senle konuşuyorlar ben geçen sene öylesine yazmıştım geri aradılar hangi parça istiyorsun servisten memnun musun nasıl cart curt diye bir de yarım yamalak Türkçe konuşuyordu bayağı şaşırmıştım parça olarak her yerde parçası var Raider'in tabii perte çıkaracak kadar kaza yapmadım bilmiyorum ama genel aksamlarında sıkıntı yaşamazsın grenajları ucuz servisleride ortalama ama 1 veya 2. bakımdan sonra bakıma götürmeye çok da gerek yok her şeyiyle oynuyorlar ve çıraklar iş bilmediği için her seferinde motorda yabancı gibi hissediyorsun Drift L de sürdüm oturuşu ayakçık yerleri falan bana hiç güzel gelmemişti çok aşağıda duruyordu tork olarak da bana kötü geldi 125CC'den ne bekleyebiliriz gerçi orasıda muamma ama uzun yol tarzı yapacaksan bilmiyorum 125CC işkence gibi bence bir şekil NS200 falan bak hiç girme 125 liğe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.