Driver Booster güncellemeleri yüklemiyor

Bu kadar sert üslupla neden arkadaşa yükleniyorsunuz? Belli ki ne yapacağını tam olarak bilmiyor ve sürücü güncelleme deyip araştırınca, Driver Booster gibi programlar reklam çıkmış karşısına.

@fatih1452 Hocam ekran kartı ve işlemcinizin chipset sürücüsünü güncellemeniz yeterli olacaktır. HP bilgisayarı kullanıyorsunuz sanırım, aldığınız site veya kullandınız HP modelini biliyor musunuz?

Aygıt yöneticisin de görüntü bağdaştırıcı açıp fotoğrafını paylaşır mısın?
aygıt.jpg

Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyip fotoğraf paylaşır mısın?
bilgisayarim.jpg

Not: Driver Booster gibi programı kullanmayın ve arkadaşlar da başta demiş. Dediğim gibi Windows 10 sürücüleri çoğunu kendisi güncelliyor ve senin için önemli olan tek şey ekran kartı ve chipset sürücülerin oluyor.

HP sitesinde ki sürücüler de Windows 10 ile aynı olabiliyor veya eski oluyor.

Bu kadar sert üslupla neden arkadaşa yükleniyorsunuz? Belli ki ne yapacağını tam olarak bilmiyor ve sürücü güncelleme deyip araştırınca, Driver Booster gibi programlar reklam çıkmış karşısına.

@fatih1452 hocam ekran kartı ve işlemcinizin chipset sürücüsünü güncellemeniz yeterli olacaktır. HP bilgisayarı kullanıyorsunuz sanırım, aldığınız site veya kullandınız HP modelini biliyor musunuz?

Aygıt yöneticisin de görüntü bağdaştırıcı açıp fotoğrafını paylaşır mısın?
Eki Görüntüle 584477

Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyip fotoğraf paylaşır mısın?
Eki Görüntüle 584484

Not: Driver Booster gibi programı kullanmayın ve arkadaşlar da başta demiş. Dediğim gibi Windows 10 sürücüleri çoğunu kendisi güncelliyor ve senin için önemli olan tek şey ekran kartı ve chipset sürücülerin oluyor.

HP sitesinde ki sürücüler de Windows 10 ile aynı olabiliyor veya eski oluyor.

Dosya Ekleri

• 435353535.PNG
    435353535.PNG
    10,7 KB · Görüntüleme: 31
Harici ekran kartı(NVIDIA GeForce 820M) son çıkan sürücü bu: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

İşlemcinin ekran kartını ve chipseti öğrenmek için masaüstü de bulunan bu bilgisayar üzerine gelip sağ tık yapıp fare ile, özellikler kısmını da atabilir misin?

Buyur.
Harici ekran kartı(NVIDIA GeForce 820M) son çıkan sürücü bu: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
[/Quote kardeşim ben indirdim zaten bunu ama Windows sürümü uyumlu degildir diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı52.PNG
    Ekran Alıntısı52.PNG
    8,4 KB · Görüntüleme: 36

İşlemcin(Intel i7 4510U) ekran kartı güncel sürücüsü: Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40]

İşlemcin(Intel i7 4510U) diğer sürücüleri: Intel® Core™ i7-4510U İşlemci (4M Önbellek, 3,10 GHz'e kadar) Ürün Teknik Özellikleri

Dediğim şekilde ekran kart sürücülerini markalarını nete yazarak, Intel ve NVIDIA sitelerine de girerek bulabilirsin.

Sorun yaşamamak için DDU ile ekran kart sürücülerini(Intel, NVIDIA) kaldırarak, sırayla önce Intel, sonra NVIDIA yükleyerek güncelleme yaparsın.

Driver Booster ile diğer sürücüleri güncelleme yaptıysanız, bilgisayarına format at.

İşlemcin(Intel i7 4510U) ekran kartı güncel sürücüsü: Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40]

İşlemcin(Intel i7 4510U) diğer sürücüleri: Intel® Core™ i7-4510U İşlemci (4M Önbellek, 3,10 GHz'e kadar) Ürün Teknik Özellikleri

Dediğim şekilde ekran kart sürücülerini markalarını nete yazarak, Intel ve NVIDIA sitelerine de girerek bulabilirsin.

Sorun yaşamamak için DDU ile ekran kart sürücülerini(Intel, NVIDIA) kaldırarak, sırayla önce Intel, sonra NVIDIA yükleyerek güncelleme yaparsın.

Driver Booster ile diğer sürücüleri güncelleme yaptıysanız, bilgisayarına format at.

Yaw kaldırırsam geri yapamam.
Resmi verdim.

Dosya Ekleri

• 234243423434242.PNG
    234243423434242.PNG
    11,5 KB · Görüntüleme: 43
Neden yapamazsın? Biz de anne karnında öğrenmedik hocam. DDU ile ilgili rehber var, anlamadıysan kaldırmayı da YouTube'da videoları izleyerek yapabilirsin. Sana sürücülerinin nasıl bulunacağını söyledim, eğer yine bilmiyorsan bilen birine de yaptırabilirsin.

Sen bana sırayla söylesen.
Neden yapamazsın? Biz de anne karnında öğrenmedik hocam. DDU ile ilgili rehber var, anlamadıysan kaldırmayı da YouTube'da videoları izleyerek yapabilirsin. Sana sürücülerinin nasıl bulunacağını söyledim, eğer yine bilmiyorsan bilen birine de yaptırabilirsin.

Böyle diyor nasıl yapacağım?

Dosya Ekleri

• nvdsaad.PNG
    nvdsaad.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı