steel_man.75
Centipat
Daha fazla
Merhaba, ben yeni bir bilgisayar aldım kurulumu yaptım sürüleri kurdum ama ekran kartım DxDiag'da gözükmüyordu. Ben de driver pack kurmanın mantıklı olabileceğini düşündüm, ve kurdum. Asistan Türkçe konuşuyordu. Bana Windows Defender'i ve tüm acık programları kapatmam gerektiğini söyledi. Ben Defender'i kapatmadım tabii, biraz bekledim ve bilgisayarıma Opera, Mozilla, chorne kurdu Chrome değil chroneydi bu uygulamanın ismi hava durumu ile ilgili program ve Games diye bir program da kurulmuştu. Bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi. Ben de başlattım. Sonrasında CMD açıldı ve çeşitli programların açıldığını gördüm. İsmini tam hatırlayamadım ama 360 diye bir program da vardı. Açılışa bu tarayıcıları sabitlemişti. Ben yeniden başlatmadan önce devre dışı bıraktım. Bu programların hepsi System32 ve CMD'nin yerine geçmişti, dosya konumunu açtığımda sytem32'ye atıyordu.
Malwarebytes kurdum. 35 tehdit buldu ve karantinaya aldı. Daha sonrasında bir oyuna girdim. Oyundan cıktıgımda masaüstümde 360 adlı dosya vardı. Simgesi falan yoktu. Acaba Regedit'ten mi silmem gerek? Ne yapacağımı bilmiyor ve korkuyorum açıkçası. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Malwarebytes kurdum. 35 tehdit buldu ve karantinaya aldı. Daha sonrasında bir oyuna girdim. Oyundan cıktıgımda masaüstümde 360 adlı dosya vardı. Simgesi falan yoktu. Acaba Regedit'ten mi silmem gerek? Ne yapacağımı bilmiyor ve korkuyorum açıkçası. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: