Çözüldü DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER mavi ekran hatası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

onureses263

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1JUoRcePcC5F4AMjRPLus5acywgoplpz7/view?usp=sharing
RAM
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 x2
SSD veya HDD modeli
Sandisk extreme pro 500gb
Ekran kartı
rx570
Anakart
b450m s2h
İşlemci
amd 5600
minidump

Hayatım boyunca bu mavi ekranı almadım, sebebi nedir? Genelde arada sırada MEMORY_MANAGEMENT falan görürüm ama test yaptığımda sorun çıkmıyor RAM'lerde. Windows Update'yi kasım ortasına kadar erteledim yoksa yüklediğim ses driverini siliyor kendisininkini yüklüyor o da bana yaramıyor çünkü geliştirmeler kısmı kalkıyor onun yüklediğindekinde. Defender kapalı, iki hafta önce format atıldı, arkada açık olan uygulamalar AMD Software, Vanguard, Discord falan. LoL'de aramdayken aldım hatayı.

Merhaba.

VirtualBox yazılımınızı kaldırın.
PUBG Anticheat yazılımı (Navagio) da dosyalar arasında göründü ancak sorunun ana sebebi değil.

Stack kısmına bakıldığında NTFS.sys çıkıyor. MEMORY_MANAGEMENT hatasını da destekler nitelikte.
MEMORY_MANAGEMENT hatası sadece RAM bellekten alınmaz. Diskten de çıkma ihtimali vardır.

HD Tune programını indirip "Quick Scan" tiki kapalı şekilde diske tarama yapmanızı istiyorum.
Test sonuçlarıyla beraber Health sekmesini de paylaşırsanız memnun olurum.

Merhaba.

VirtualBox yazılımınızı kaldırın.
PUBG Anticheat yazılımı (Navagio) da dosyalar arasında göründü ancak sorunun ana sebebi değil.

Stack kısmına bakıldığında NTFS.sys çıkıyor. MEMORY_MANAGEMENT hatasını da destekler nitelikte.
MEMORY_MANAGEMENT hatası sadece RAM bellekten alınmaz. Diskten de çıkma ihtimali vardır.

HD Tune programını indirip "Quick Scan" tiki kapalı şekilde diske tarama yapmanızı istiyorum.
Test sonuçlarıyla beraber Health sekmesini de paylaşırsanız memnun olurum.
VirtualBox bilgisayarda bulunmuyor ama LDPlayer var.

Dosya Ekleri

• scan sonucu.png
    scan sonucu.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 21
  • health.png
    health.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 24
VirtualBox bilgisayarda bulunmuyor ama LDPlayer var.
Dosya içerisinde VM ifadesi geçince VirtualBox zannettim anlaşılan. Özür diliyorum.
LD Player programını kaldıralım öyleyse.

Diskiniz sağlam görünüyor.

Çözüm
Dosya içerisinde VM ifadesi geçince VirtualBox zannettim anlaşılan. Özür diliyorum.
LD Player programını kaldıralım öyleyse.

Diskiniz sağlam görünüyor.
Ramleri aldığım zaman ve sonrasında da bazı format zamanları memtestte, AIDA64 gibi programlarda %100'de 10-15 dakika tutardım bir şey çıkmadı hiç bu zamana kadar. LDPlayer'ı siliyorum o zaman teşekkür ederim.

Ramleri aldığım zaman ve sonrasında da bazı format zamanları memtestte, AIDA64 gibi programlarda %100'de 10-15 dakika tutardım bir şey çıkmadı hiç bu zamana kadar. LDPlayer'ı siliyorum o zaman teşekkür ederim.
Rica ederim.

Bir sorun oluşması durumunda beni tekrardan konuya etiketleyin, yardımcı olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı