Driverpack Solution indirmeyin

835913

Femtopat
Bilgisayarı formatladığım gibi Driverpack Solution indirdim ve drivleri kurduktan sonra bilgisayarı tarattım. 35 tane virüs çıktı. Ayrıca masaüstüne fake Chrome Weather ve Games gibi değişik ve System32'ye kurulu olan şeyler gördüm. Açmadım tabii ki.

1741081459679.png

Siz siz olun indirmeyin şu driver programlarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı formatladığım gibi Driverpack solution indirdim ve drivleri kurduktan sonra bilgisayarı tarattım. 35 tane virüs çıktı. Ayrıca masaüstüne fake Chrome weather ve Games gibi değişik ve System32'ye kurulu olan şeyler gördüm. Açmadım tabii ki.

Eki Görüntüle 2437320

Siz siz olun indirmeyin şu driver programlarını.

Bu forumda da önermek yasak zaten benzer bir alternatifini senelerce kullandım ama şu an gereksiz olduğunu düşündüğüm için bıraktım Windows Update her şeyi hallediyor zaten tekrar format atıp temiz kurulum yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modelinizi aratıp üretici web sitesinden güncel sürücüleri edinebilirsiniz. Böyle driver paketlerine çok eski bir yazılım kurmuyorsanız ihtiyacınız yok.

Snappy driver installer. Açık kaynak kodlu programdır. İlle de kullanacaksınız bunu tercih edin.

Diğer programlar da aslında iş görüyor ama her şeyi next next diye geçmemek lazım. Bilmediğiniz tarayıcılardan tutun, vsrsayılan tarayıcınızın arama motorunh hatta başlangıç sayfasını fonlandığı şirketin yapanlar var. Mesela chromium benzeri denilen şeyi o program soruyor kurayım mı diye. Kullanıcının da biraz birkaç saniye ayırıp okuması, öyle karar vermesi lazım.

Snappy driver installer. Açık kaynak kodlu programdır. İlle de kullanacaksınız bunu tercih edin.

Diğer programlar da aslında iş görüyor ama her şeyi next next diye geçmemek lazım. Bilmediğiniz tarayıcılardan tutun, vsrsayılan tarayıcınızın arama motorunh hatta başlangıç sayfasını fonlandığı şirketin yapanlar var. Mesela chromium benzeri denilen şeyi o program soruyor kurayım mı diye. Kullanıcının da biraz birkaç saniye ayırıp okuması, öyle karar vermesi lazım.
teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı