DSL kabloları doğru mu bağlanmış?

Hocam peki bu adı duyulmayan firmalar var bunlar nasıl yapıyorlar? Örnek olarak kebap.net gibi firmalar var bunlardan almak ne kadar mantıklı.
Neyi nasıl yapıyorlar anlamadım? Eğer nasıl hizmet veriyorlar diyorsan genelde Türk Telekom altyapısını kullanarak veriyorlar. Kendi altyapısı varsa da kendilerininkini kullanıyorlar.

Kablo bana pek DSL kablosu gibi gelmedi ama neyse, DSL hattı olduğuna eminseniz modem ayarlarını yaptığınıza da eminseniz bu halde gelmiyorsa açık mavi olan kabloyu çıkartıp siyah olanı takın oraya.
Onda da gelmiyorsa hattı incelemek gerekli, tabi modem ayarı doğruysa. Telefon varsa takıp da deneyebilirsin sinyal gelip gelmediğini.

Şu an aldığınız hız ile 50 TL'lik paketteki hızınız nedir?

Şu an Kablonet'in 16'lık tarifesi var kayıpsız kullanıyorum 15.9 indirme, 2 yükleme alıyorum. O dediğim 50'lik hakkında bilgim yok daha kullanmadık ama babamı ikna edersem Kablonet'in 100'lük olanına geçmek daha güzel olur.

Ankastredeki kablom bu. Neden bağlı olmadığını bilmiyorum. Nereye bağlamam lazım?
IMG_20200709_115909_1.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı