Babam belki Kablonet'in süresi dolunca bunlara bakarım diyor ben durumu fiber falan var kutu binanın önünde desem de anlatamadım.
Neyi nasıl yapıyorlar anlamadım? Eğer nasıl hizmet veriyorlar diyorsan genelde Türk Telekom altyapısını kullanarak veriyorlar. Kendi altyapısı varsa da kendilerininkini kullanıyorlar.Hocam peki bu adı duyulmayan firmalar var bunlar nasıl yapıyorlar? Örnek olarak kebap.net gibi firmalar var bunlardan almak ne kadar mantıklı.
Babam belki Kablonet'in süresi dolunca bunlara bakarım diyor ben durumu fiber falan var kutu binanın önünde desem de anlatamadım.
Bence KabloNet'i değişmeyin. Türkiye'de en iyi fiyata hizmet veren bir devlet firması.Şu an aldığım kaliteyi bence bulamam gibime geliyor. Hani alsak ne gibi problemler olur eylül'ün sonunda bitecek galiba.
Şuan aldığınız hız ile 50 TL'lik paketteki hızınız nedir?Evet bağlantı sorunu yaşamadım güzel de amcam nereden bulduysa bulmuş iyi falan diyor kendisi kampüs civarında oturuyor aramızda çok mesafe var ayrıca oyun falan dersen bence oynayamam aylık 50 TL'ye ne kadar güzel olur bilemem.
Şu an aldığınız hız ile 50 TL'lik paketteki hızınız nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.