DSL kablosu CAT sürümü kaç?

Kablonet kankam fiber altyapıları varmış bizde kendilerini tercih ettik.
Kablonet uzun süre kullandım evde kullanan sayısı artınca ping 1500e kadar çıkıyordu bu bahsettigim 2-3 sene önceydi umarım düzeltmişlerdir kendilerini ama dedikleri gibi 100 verir geçer bile. Ben superonline geçtim kafam rahat 50 ye 5

Kablonet uzun süre kullandım evde kullanan sayısı artınca ping 1500e kadar çıkıyordu bu bahsettigim 2-3 sene önceydi umarım düzeltmişlerdir kendilerini ama dedikleri gibi 100 verir geçer bile. Ben Superonline geçtim kafam rahat 50'ye 5

Wi-Fi kullanırsan öyle.

Kablonet uzun süre kullandım evde kullanan sayısı artınca ping 1500e kadar çıkıyordu bu bahsettigim 2-3 sene önceydi umarım düzeltmişlerdir kendilerini ama dedikleri gibi 100 verir geçer bile. Ben Superonline geçtim kafam rahat 50'ye 5

Evde interneti kullanan 2 kişi var kanka o kadar sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.

Kablonet'i taşınmadan önce bakır televizyon kablosu paketlerini bir iki sene kullanmıştım. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. Üç sene önce verdikleri modemin Wi-Fi sorunu vardı bi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı