Dt 990 Pro için ne gerekli?

Bizim insanımiz isme aldandigi icin ve fiyatları da aşağı yukarı aynı olduğu için direk 990 alıyorlar. Yabancı kaynaklarda en çok önerilen kulaklığın 770 olduğunu görebilirsin araştırarak. İki kulaklık arasındaki en net fark şu, 990 arkası açık olduğu için ses sahnesi biraz daha geniş oluyor ama bunun yanında bas ve orta frekanslar da kayıp yaşıyor. Ben de senin gibi çok kafa yordum, neden 770 tercih ettim sanıyorsun? 😇
Büyük ihtimalle 770 alacağım ama keşke önceden 990ı güzel bi şekilde test etme şansım olsaydı ama ne yazık ki biraz zor. Parayı denkleştirene kadar biraz araştırır sonra da siparişi veririm. Yardımınız için çok teşekkür ederim İyi günler dilerim hocam.😁😁

Kulaklık ve ses kartını aldığında haber et seninle yaptığım ayarları tecrübeleri paylaşayım. Bir ayar çekmişim aman aman. 😁
ben de dt serisi bi kulaklık alacağım da oyun oynarken ve yayın falan yaparken mikrofonumu ağzıma yakın tuttuğum için arkası açık kulaklıklar sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum. onun dışında dt 700 pro x ve dt 770 pro x arasındayım. aralarında 1000 tl var. arkası açık alacak olursam da dt 900 pro x düşünüyorum. ne önerirsiniz? ses kartım scarlet solo bu arada.

Dediğin gibi arkası kapalı kulaklık alman senin için daha doğru olacaktır. 770 Pro X ve 700 X arasında fark yok gibi, ikisinin de çıkarılabilir kablosu ve 5-40 KHz frekans aralığına sahip 48 ohm empedansli sürücüleri var. Orada seçim sana kalmış.

Buradaki puanlar sana fikir verebilir, test edilen 770 Pro modeli 250 ohm empedansa sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı