Dual ekran kartı yapılabilir mi?

Hocam hiçbir şekilde bahsettiğiniz şey mümkün değil. PCI Express portları laptop boardları gibi çalışmaz milletin aklı Intel HD Graphics ve laptop gpularının aynı anda çalışmasına gidiyor olabilir ama SLI ve CrossFire çok farklı şeyler.
Anladım, saolun.

Hocam bunun laptoplarda dahili ve harici iki ekran karti olmasindan ne farki var? Neden calismasin? Hangi uygulamanin hangi ekran kartini kullanacagini ayarlamasi lazim degil mi sadece?
Çünkü adamlar uğraşıp işlemci gpusu ile anakarta takılı gpuyu uyumlu bir şekilde çalıştırmış. İşbu olay PCI Ex'e geçtiğinde aynı kartları bile taktığınızda sorun yaşıyorsunuz kaldı ki desteksiz kartlarla görüntü alacaksınız. Siz denediniz mi bilmiyorum ama bunları zamanında çok denedim. Arkadaş deneyip bilgi aktarabilir sonuçta tecrübe kazanmak bedava.

Çünkü adamlar uğraşıp işlemci gpusu ile anakarta takılı gpuyu uyumlu bir şekilde çalıştırmış. İşbu olay PCI Ex'e geçtiğinde aynı kartları bile taktığınızda sorun yaşıyorsunuz kaldı ki desteksiz kartlarla görüntü alacaksınız. Siz denediniz mi bilmiyorum ama bunları zamanında çok denedim. Arkadaş deneyip bilgi aktarabilir sonuçta tecrübe kazanmak bedava.
Ekran kartını daha almadığım için deneyemem :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı