Dual RX 6700XT'de coil whine var

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm,
ASUS TUF GAMING B550M-E 4866MHz(OC) Soket AM4 DDR4 RGB M.2 mATX Anakart,
ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kas
Merhaba arkadaşlar, aldığım bu sistem dün elime ulaştı bugün Red Dead Redemption 2 oyunu oynarken fark ettim ki coil whne sorunu var. Oyundayken ses YouTube kanalıma yüklediğim gibi. Oyundayken ESC tuşuna bastığımda ise ses bayağı azalıyor. Bu konuda pek bilgim yok sizce ne yapmam gerekiyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bobinlerden gelen ses, Technopat Youtube kanalında detaylı açıklama vardı sanırım bununla ilgili, meraklanacak bir şey yok. Ses rahatsız ediyorsa servise gönderip değişim isteyebilirsin.

Rahatsız ediyorsa iade edin fakat genelde tük altında çıkar bu ses ve bir sorun teşkil etmez. Garanti kapsamına da girmiyor sanırım.

İleride azalma durumu oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar, aldığım bu sistem dün elime ulaştı bugün Red Dead Redemption 2 oyunu oynarken fark ettim ki coil whne sorunu var. Oyundayken ses YouTube kanalıma yüklediğim gibi. Oyundayken ESC tuşuna bastığımda ise ses bayağı azalıyor. Bu konuda pek bilgim yok sizce ne yapmam gerekiyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ne yaptın hocam çözebildin mi

Bendede dual rtx 3060 var aynı şekilde ses birebir aynı gaming.gen den almıştım bende. Sorun çıkarmıyor hocam ben servise yazmıştım garanti kapsamında değilmiş bir sorun olarak görmüyorlarmış zaten genellikle dual kartlarda cw oluyormuş herhalde. Kasanızda bende bulunanla aynı yalıtımı güzel dışarıya o tiz sesi çok vermiyor ondan rahatsız etmedi beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı