Dualboot için Linux distro önerisi

Hocam dediklerinizi yaptım, ama önyükleyici kısmını bulamıyorum.
Eki Görüntüle 1115097

Önyükleyici seçmene gerek yok burada, en baştaki 100 MB.'lık bölüm EFI disk bölümüdür. Bu bölümü /boot/efi olarak yani EFI disk bölümü olarak ayarlayacaksın. Ayrıca oluşturacağın yeni bir EFI bölümü sisteminde sorunlara neden olacaktır. Mevcut bir EFI bölümü varken ayrıca bir EFI bölümü oluşturulmaz, oluşturulur ve kullanılırsa, diğer EFI bölümündeki işletim sistemleri önyükleyiciye eklenmez, sürekli sorun yaşarsın. Şu an herhangi bir FAT32 bölümü oluşturma, söylediklerimi uygula. Sonrada oluşturduğun EFI bölümünü de sil.

@Linuxginar hocam merhabalar. KDE Neon bana birazcık kasıyor gibi hissettirdi. Önerebileceğiniz başka, özelleştirilebilen bir distro var mı?
XFCE de aslında özelleştirmede iyi. Xubuntu ilr başlayabilirsiniz, Arch tabanını yeni başladığınız için önermiyorum. XFCE başta güzel görünmese de (KDE gibi) özelleştirilebiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı