Dualboot için Linux distro önerisi

Evet. Boot diski altta çıkacak something else/başka bir şey diyince. Görmemişim mesajı özür dilerim. Windows Boot Manager da yazan bir yer olacak orada:
Eki Görüntüle 1115054
Bakın burası, Windows vb. yazar.

Pardon hocam, göremedim :ROFL:
Hocam USB'den boot edince bana bir kaç seçenek sundu ve ben baştaki KDE Neon seçeneğini seçtim. Sonra siyah bir ekran geldi ve sonrasında sinyal yok dedi.

Seçeneklerin görüntüsünü atar mısınız, olmadı MBR seçip deneriz. :)
IMG_20210722_140225.jpg

Bir hatalar olmuş olabilir veya sadece logdu, umarım yine sorun olmaz. Şimdi bir video atayım:
Link
Şimdi kurduğunuzda işletim sistemi menüsü gelmeyebilir, onu da çözeceğiz. GRUB yeni versiyonunda işletim sistemlerini tanıyan aracı varsayılan olarak çalıştırmıyor. Onu ayarlamamız gerekebilir.

Bir hatalar olmuş olabilir veya sadece logdu, umarım yine sorun olmaz. Şimdi bir video atayım:
Link
Şimdi kurduğunuzda işletim sistemi menüsü gelmeyebilir, onu da çözeceğiz. GRUB yeni versiyonunda işletim sistemlerini tanıyan aracı varsayılan olarak çalıştırmıyor. Onu ayarlamamız gerekebilir.
Şu anda kurulumdayım, 50 GB ayırdığım alanı seçerek Oluştur butonuna tıkladım. Ne yapmalıyım?
1626953518179.png

@Linuxginar

Şu anda kurulumdayım, 50 GB ayırdığım alanı seçerek Oluştur butonuna tıkladım. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 1115091
42000MB, dosya sistemini ext4 bağlama noktasını / seçin, bayraklardan da varsa root seçin.
9120MB, dosya sistemi swap, bağlama noktası yok bayraklardan swap seçin.

Önyükleyici bölümü için de Windows yazanı seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı