Dualboot ile kurulacak şık arayüzlü Linux dağıtımı önerisi

Hocam şöyle ilk zamanlar insanlar distro hopping yapar. Yani sürekli distro değiştirir. Amaç kendisine hitap edeni bulmak. Ben günde 10 kere format attım. Abartısız. Sürekli denedim. 1 hafta sonra Pardus da karar kıldım.
Distro hopping kötü bir şey olmayıp gerekli bir şeydir de.
Siz de bir tanesinden başlayıp deneyin. İsterseniz önce sanal makineden deneyin. Beğendiğinizi ana sisteme kurun. Başlangıç dağıtımı olarak Pardus ve Manjaro'yu deneyebilirsiniz.

Şu an Manjaro kullanıyorum hoşuma gitti ama takılmalar yaşıyorum dualboot yapsam bunlar gider mi? Bir de ölçeklenmeyi %125 yapma şansım var mı?

Şu an Manjaro kullanıyorum hoşuma gitti ama takılmalar yaşıyorum dualboot yapsam bunlar gider mi? Bir de ölçeklenmeyi %125 yapma şansım var mı?
1666273539333.png

Buradan ölçeklendirmeyi ayarlayabilirsin. Sende türkçe olacaktır tabikide.

Oyun oynayacaksan ben şahsen Nobara project öneririm. Hemde oyun oynamayacak olsan bile Nobara kurabilirsin.

Son düzenleme:
Gnome arayüzü hem sade hem estetiktir. YouTube'a "Gnome Customization" yazarsanız çok farklı arayüzler görebilirsiniz. Videolarda zaten nasıl yapıldığı anlatılır.

Ben size Pop_OS öneriyorum. Hem arayüzü güzeldir hem de oyun oynama noktasında iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı