DualSense ve Xbox 9.nesil parasına değer mi?

Burakk.1

Hectopat
Daha fazla  
Beni uzun süre idare edecek gamepad istiyorum PC için. DualSense ve Xbox 9.nesil ikisinin de fiyatı 1700TL. Ama bu kadar paraya değerler mi emin değilim. Kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Fiyatlarının düşme ihtimali var mıdır acaba? Bir de sanırım DualSense Type-C kablo ile şarj ediliyor. Xbox pilli. Çok kararsız kaldım.

Lüks isteyenler için bunlar yoksa F710 falan da iş görür ama bunlar daha iyidir. Alabileceksiniz DualSense alın iyi kontrolcü. Aslında kontrolcüler ucuz da ülkede eğlence sektörü ile ilgili her ürüne vergi üstüne vergi ekleniyor maalesef.

DualSense kullanıyorum. Destekleyen oyunlarda PC de o titreşimler falan hissediliyor gayet iyi. Dokusu çok güzel. Pil derdi yok. Steam'den açtığın her oyunda otomatik görüyor oyun kolu zaten. Bütçe varsa tavsiye ederim.
Bütçem var ama bu kadar para verince insan biraz çekiniyor.Beni en az 1.5 yıl götürür değil mi ? Amazondan alacağım.İnternette drift sorunuyla karşılaşan gördüm baya.Öyle bir sorun olursa ne yapacağım ? Bir de özellikleri kablosuz kullanabiliyor muyuz ?

Bütçem var ama bu kadar para verince insan biraz çekiniyor. Beni en az 1.5 yıl götürür değil mi? Amazon'dan alacağım. İnternette drift sorunuyla karşılaşan gördüm bayağı. Öyle bir sorun olursa ne yapacağım? Bir de özellikleri kablosuz kullanabiliyor muyuz?

En az 4 sene götürür güzel kullanırsanız.

Hocam şu stick drift sorununua çok rastladım. Yabancı videolardada 4 -6 ay sonra çıkıyormuş hemen. Bütün kollarda oluyor mu acaba kullanıma göre değişir mi?

Şansa bağlı o biraz. Olursa garantiye yollarsınız. DualSense'de çok fazla titreşim motoru olduğundan bazen bazı fonskiyonları bozabiliyor bu motorlar. Nadir de olsa olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı