DualSense vs 9. nesil Xbox kontrolcüsü

Titreşim sorun çıkarabiliyor DS'de. Benimde elim 22 cm Xbox kontrolcüyü çok kolay kullanabiliyorum

Tam olarak bundan korkuyorum. Şehre uzak oturuyorum ve böyle bir sorunla karşılaşır ve iade etmem gerekirse tekrar arabayla şehre kadar 40km yol gitmem gerekecek dönüşü de saysam 80.

Garip, eliniz küçükse ondan olabilir belki.

Ama sadece sen karşılaşmadın. Sen karşılaşmadın diye sorunsuz olmuyor.

PC de çalışmaz onlar hocam boşuna alma XBox kolu her zaman (PC'de, konsolda DualSense gömer Xbox kolunu) kurtarır.

Ya bana örnek gösterin kişi gösterin ya

Daha zibilyon tane konu var böyle. Araştırsaydın bulurdun

Daha zibilyon tane konu var böyle. Araştırsaydın bulurdun

Bunlar çözümü en basit olanlar. Yabancı forumlarda özellikle çok çabuk bulabiliyorsunuz çözümlerini.

Haptic Feedback ve Adaptive Trigger asıl sorun çünkü bu özellikleri her oyun desteklemiyor ayrıca tüm oyunlar Xbox buton iconlarıyla açılıyor ve onları Dualsense iconlarına çeviremiyorsunuz. DS4'ten bunu yapan biri var yine yabancı bir kullanıcının youtube videosundan gördüm ancak o zaman da titreşim özelliği çalışmıyormuş. Bence asıl sorunlar bunlar.

Resmi destek ile ilgili yabancı kaynaklarda araştırma yaptım ancak herhangi bir şey bulamadım sadece bir site buldum bunun haberini yapan orada da PS resmi sitesinin 2022 Nisan ayında paylaştığı gizlilik belgesi referans alınarak paylaşılmış. Yani böyle bir şeyi bir editör magazin haberi gibi paylaşabilir ama ben hiç inanmadım. Haberi yapan site Xfire diye bir site. Görseli aşağıya bırakacağım.

Dosya Ekleri

• 22.png
    40,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…