DualShock 3 alınır mı?

NrxxDC

Femtopat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
90
Yer
Distopya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Köle
Arkadaşlar, 110 TL bütçem var. Bu fiyata bilgisayar da kullanmak için uygun bir gamepad arıyorum. Rampage SG R218 almayı düşündüm ama çok iyi olmadıklarını duydum. Letgo'da gezinirken kutulu, sıfır bir DualShock 3 buldum. Bilgisayardan programlanıp kullanılabiliyormuş. Sizce alınır mı?
Çakma olma olasılığı var mıdır? Neye dikkat etmeliyim?

IMG_20201203_091158.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır diye satılan DS3'lerin yüzde 98'i çakmadır. Geri kalanı da fahiş fiyatlara satılıyor. İlle DS3 istiyorsanız sahibinden de satılan tam board kol diye geçenlerden alın. Temiz ve bakımlı oluyorlar. 55TL ye almıştım 2 sene olacak sorun yok.
 
Bence Xbox 360 kolundan uzak durun. Sol analog üstte olduğu için bir süre sonra sol baş parmağı ağrıtıyor. Ayrıca A tuşu hemen bozuluyor.

Hocam konu dışı olacak rapor etmeseniz sevinirim. Ben PS3'de ekran görüntüsü alamıyorum, nasıl alacağım?
 
120 TL sahte dualshock 3 aldım arkadaşlar. Önerileriniz için teşekkürler. Bilgisayara da bağladım. Hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Şu anlık memnunum. Titreşimini test edemedim sadece.
 
Bence XBOX 360 kolundan uzak durun. Sol analog üstte olduğu için bir süre sonra sol baş parmağı ağrıtıyor. Ayrıca A tuşu hemen bozuluyor.
Onlar orijinal değil hiç biri kablolu olanlar çakma yan sanayi Ama wirelless versiyonu orijinal bende 9 yıldır xbox 360 kolu var hala çalışıyo bir sıkıntısı yok
 

Yeni konular

Geri
Yukarı