DualShock 4 bilgisayarda bazı oyunlarda çalışmıyor

Selamlar.
Daha öncesinde bu kollar ile bilgisayarda FIFA20-21, firewatch ve Fall Guys oynadım. Bunlarda sorun olmamıştı. Bugün arkadaşımla oynamak için EA Play aldım. Unravel Two ve A Way Out oynamaya çalıştığımda kolu algılamadı. (Control oynadığımda da kolu algılamamıştı)
Bunu nasıl çözebilirim veya bir çözümü var mı? Arkadaşım yanımda o yüzden hızlıca oynayıp bitirmek istiyoruz :)

Selamlar.
Daha öncesinde bu kollar ile bilgisayarda FIFA20-21, firewatch ve Fall Guys oynadım. Bunlarda sorun olmamıştı. Bugün arkadaşımla oynamak için EA Play aldım. Unravel two ve A Way Out oynamaya çalıştığımda kolu algılamadı. (Control oynadığımda da kolu algılamamıştı)
Bunu nasıl çözebilirim veya bir çözümü var mı? Arkadaşım yanımda o yüzden hızlıca oynayıp bitirmek istiyoruz :)

DS4 Windows adındaki programı kullanarak deneyebilirsiniz. Not: Bazı oyunların kol desteği olmuyor, o oyunların kol desteği olup olmadığına da bakın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı