Dublex ev için Modem önerisi

-UGUR-

Kilopat
Katılım
5 Kasım 2017
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar modem araştırıyorum. 100Mbps destekli aklımda tenda AC6 ve AC18 var. Evim dublex hangi kata koysam diğer katta sorun çektim önceki modemlerimden. Şimdi almışken düzgün bir şey olmasını istiyorum ama bazıları da ASUS ve Keenetic markalı modemleri söylüyor sizin tavsiyeniz nedir? Çok fazla masraf olmayacak şekilde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de menzil genişletici var Xiaomi'nin 50 lira bir şey genişletici modeme bağlanıyor onu 3 oda var diyelim 1. odada modem var genişleticiyi 2. odaya takıyorsun çekmeyen 3. oda diyelim 3. odadan da 1. odadaki hız gibi bağlanabiliyorsun.
 
Keenetic OmniDSL yada ExtraDSL al eğer kablosuz sinyal ulaşmadığı yerler varsa keenetic marka bütçene göre bir access point a (Keenetic Start olabilir) Keenetic tüm cihazları ile Wi-Fi Mesh yapma özelliğine sahip diğer bildiğim kadarıyla rakiplerinde böyle bir durum yok onlar mesh cihazlarını 3 lü ve 2 li paket halinde satıyor. kablosuz mesh yaparak tek bir ssid ile cihaz geçişlerinde bile kesinti yaşamazsın. Eğer Mesh olmayan bir sistem kullanırsan cihazlar arası geçişlerde problem yaşarsın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı