Düğün gibi yerlerin garsonluğu zor mu?

wesroll

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2020
Mesajlar
681
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ilk defa düğünlerde falan garsonluk yapacağım. Koca koca tepsilerde dağıtım falan olacak mı? Ben kendime güvenmiyorum o konuda da.
 
Kanka fazla panik yapmamaya çalış eğer birisinin üzerine falan bir şey dökülürse bir de karşıdaki kişi insan değilse üstündekiler düğün giysisi falan olduğundan papaz olabilirsin :D
 
Kanka ben daha dün sünnet düğününde çalıştım çok zor değildi bilmiyorum yani ama 1 2 tane gıcık insan oluyor adamın biri bana manyak demişti mesela.
 
Düğünü bilmiyorum ama galalar zevkli oluyordu. Ortalık kaos, kim neyi nereye götürecekti, götürdü mü getirdi mi, içkileri kim nereye koydu, boşları koyacak yer kalmadı servant niye hala boşalmadı derken heyecan, telaş, adrenalin hat safhada oluyor. Sonuna gelip her şeyi topladığında da bu işin altından nasıl kalktık başarım hissi oluyor. Ben keyif alıyordum, kişiden kişiye değişiyor tabi alakartta boş boş oturup arada bir şarap yenilemeyi seven insanlarda var.
 
Arkadaşlar ilk defa düğünlerde falan garsonluk yapacağım. Koca koca tepsilerde dağıtım falan olacak mı? Ben kendime güvenmiyorum o konuda da.
Eğer mekan düğünü ise çok zor değil; seyyar, sokak düğünü ise bazı yerler kamyonu gaesona boşalttırıyor ve o biraz yorabilir.
 
Yok hocam benim aklıma takılan ben büyük tepsiler görüyodum eskiden. Ben korkuyorum buyuk tepsi tasimaya da servis yaparken.
 

Geri
Yukarı