Lychnica0
Hectopat
Dedeniz ne alaka hocam?Aynen dedelerimiz de maymun zaten.
Dedeniz ne alaka hocam?Aynen dedelerimiz de maymun zaten.
Hayır hocam gökten ışık hüzmesinde indi ilk insanlar, araştırmanı tavsiye ederim.Aynen dedelerimiz de maymun zaten.
o kaguya değilmi ya [:Hayır hocam gökten ışık hüzmesinde indi ilk insanlar, araştırmanı tavsiye ederim.
Arkadaşım, anlaşılan bir düz dünya savunucusu olarak dünyanın düz olduğuna inanıyorsunuz. Yanılıyor muyum yoksa? Tabii sizin sahip olduğunuz zekâ ve bilgiye sahip olamayacağımı, dünyanın yörüngesine uydular yerleştirip Mars'a uzay araçları gönderebildiğinizi filan bildiğim için kendimi sizlerin karşısında ezik hissediyorum. Ama yine de sanki dünyanın düz olmayabileceğine dair kuşku duyulabilecek bazı şeyler var gibi geliyor bana. NASA'nın, sizin gibi insanların erişilmez bilgi ve donanımlarından daha çok yararlanmaya çalışması gerektiğini de düşünüyorum. Buralarda harcanamayacak kadar kıymetlisiniz.Dostum daha düzdünya savunucularının neye inandığını ya da dünyayı nasıl kabul ettiğini bilmiyorsun burada yorum yapmışsın, yok kenarından düşülmesi gerekirdi falan diye. Daha kendin sıfır bilgin ile milleti aşağılamaya çalışıyorsun. Önce insanların neye inandıklarını araştır. Mantıksız gelirse ona göre eleştir.
Böyle saçma şeylere inanmayın kardeşim. Öküz başını salladığında deprem oluyor. Kaplumbağanın gücü mü yeter dünyada deprem yaratmaya?Kaplumbağa geğirdiğinde de deprem oluyor değil mi?
Dostum daha düzdünya savunucularının neye inandığını ya da dünyayı nasıl kabul ettiğini bilmiyorsun burada yorum yapmışsın, yok kenarından düşülmesi gerekirdi falan diye. Daha kendin sıfır bilgin ile milleti aşağılamaya çalışıyorsun. Önce insanların neye inandıklarını araştır. Mantıksız gelirse ona göre eleştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.