Bu konu mizah katogorisinde olmadığına göre şunu diyeceğim. Dünyanın yuvarlak olduğunu ilk pisagor söylese bile, bunu kanıtlayan macellandır. Ortaokulda anlatılıyor bu.
Hocam yil olmus 2022 hala Dunya'nin yuvarlak oldugunu savunanlar var, cok ilginc gercekten.@Callisto1232 sorun nedir acaba?
Bunlar ameriganın oyunları yegenimmDünya net bir şekilde düzdür arkadaşlar, NASA falan bunlar hep dış güçlerin oyunları. Teleskop yapıcaz diye milyar dolar parayı toplayıp pavyonda yiyor bu NASA. İndir No Man's Sky'ı o teleskoptan daha iyi görüntü sunuyor, gidip Hubble'mış James Webb'miş falan bizi yemeyin.
Oyle olmasi gerekiyordu, ama bil bakalim nereye acilmis.Bu konu mizah kategorisinde değil miydi?
Bu konu bu forumda bircok kez soruldu ve bu konular cok kez cevaplandi. Hala bu baslikla konu acma arzusu nereden geliyor, anlamiyorum. Ben ise dalgami geciyorum, yapacak bir sey yok. Eglenmek gerekiyor bazi primatlarla.Eskiden böyle değildi![]()
Tamam en iyi komplo teorisyeni sensin.Hocam yil olmus 2022 hala Dunya'nin yuvarlak oldugunu savunanlar var, cok ilginc gercekten.
Siz de onlardan birisiniz sanirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.