Dünya düz müdür?

Dünya boynuzlu bir hayvanın boynuzları üzerindedir efendim. Depremler bu hayvanın kafasını sallamasıyla oluşur. Teşekkürler. Kaynak soran olan olursa anneannem öyle diyor.
Bak nasıl çürütüyorum. Peki bu öküz yürüyünce neden güneşten uzaklaşmıyoruz? Dünya bir kutu gökyüzü ise kapaktır cahil misiniz?

Celal Şengör ülkemizde yargılandı (galileo) neden dünya düz olmasın ki ülkemde. Bence de düzdrü hatta 1 adım ileri gidiyorum ve dünya su üzerinde yüzen bir disktir ve dünya kıyılarını deniz kızları koruyor.
Tabi Minecraft modu yüklemişler kızları şarkı söyleyip seni öldürüyor bakınız ; rlcraft.

İnanmayanlar için yerli uzay servisimizin 26 Mart 1975 tarihinde uzaydan çektiği dünya görüntüsü vardır.
Buraya görseli bırakıyorum.

1663537095481.png

Bu görüntü gizli uzay servisi tarafından 26 Mart 1975 tarihinde prof dr abdürrezak sıddık önderliğindeki bir grup araştırmacı tarafından çekilmiştir.
Dünyaca ünlü uzmanlar bu görüntüyü onayladı.
Ve görüntünün montaj olmadığı doğrulandı.

İnanmayanlar için yerli uzay servisimizin 26 Mart 1975 tarihinde uzaydan çektiği dünya görüntüsü vardır.
Buraya görseli bırakıyorum.

Eki Görüntüle 1521781

Bu görüntü gizli uzay servisi tarafından 26 Mart 1975 tarihinde prof dr abdürrezak sıddık önderliğindeki bir grup araştırmacı tarafından çekilmiştir.
Dünyaca ünlü uzmanlar bu görüntüyü onayladı.
Ve görüntünün montaj olmadığı doğrulandı.

Bari arkaya yıldız mıldız bir şeyler koyun🤣

Düzdür elbette. Hatta tepsi şeklinde bir öküzün boynuzları üzerindedir.

Öküz boynunu eğip otlanmaya başladığında dünyamız sarsılmakta ve depremler bu şekilde oluşmaktadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı