Çözüldü Düşük hızda giderken P'ye almak sıkıntı çıkarmış mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tadic07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aracı park etmek için D'de 6-7 km hız ile duracakken araba tam durmadan yanlışlıkla P'ye attım arabadan yüksek seste gıcırdama geldi ve öne doğru eğildi. İlk başta ondan sonra normal parkı ettim herhangi bir şey yok gibiydi. Sizce bir şey olmuş mudur?

Çözüm
Aracı tam durdurmadan P'ye almayın hocam. Park pinyonuna ve kilit mekanizmasına sıkıntısı dokunabilir. Araç sürüşlerinizde aynı sesi tekrar duyacak mısınız diye inceleyin, aynı sesi bir daha duymazsanız muhtemelen ciddi bir sorun olmamıştır. Keyifli sürüşler.
Aracı tam durdurmadan P'ye almayın hocam. Park pinyonuna ve kilit mekanizmasına sıkıntısı dokunabilir. Araç sürüşlerinizde aynı sesi tekrar duyacak mısınız diye inceleyin, aynı sesi bir daha duymazsanız muhtemelen ciddi bir sorun olmamıştır. Keyifli sürüşler.

Çözüm

Yani zaten normalde öyle asla yapmam dalgınlığıma denk geldi aracı yavaşlatırken frene basıp aynı zamanda gittim park moduna attım yanlışlıkla dediğim gibi gıııırt diye ses geldi sonra geriye taktım hiçbir şey yoktu normal park ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aracı park etmek için D'de 6-7 km hız ile duracakken araba tam durmadan yanlışlıkla P'ye attım arabadan yüksek seste gıcırdama geldi ve öne doğru eğildi. İlk başta ondan sonra normal parkı ettim herhangi bir şey yok gibiydi. Sizce bir şey olmuş mudur?
Çok yaparsanız bir süre sonra P'ye aldığınız zaman tutmama sorunu yapar. Bir defacıktan bişey olmaz. Dikkat etmeye bakın hocam :).

Çok yaparsanız bir süre sonra P'ye aldığınız zaman tutmama sorunu yapar. Bir defacıktan bir şey olmaz. Dikkat etmeye bakın hocam :).

Daha tekrarı olmaz zaten bir defa dalgınlığa geldi. Kafama çok takıldı, çok fazla ses geldi ve araba öne doğru yattı hafif. Hızım aşırı yüksek değildi, maksimum 10 falandı araba stop etmedi tek o ses geldi dediğim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı