Düşük sistem için oyun kayıt program önerisi

519552

Hectopat
Merhaba 4 GB RAM'e sahip bir bilgisayar kullanıyorum MTA: SA isimli oyunu oynarken ekran kayıt açmak istiyorum. FPS düşürmeyen ekran kayıt programı önerir misiniz?

Merhaba 4 GB RAM'e sahip bir bilgisayar kullanıyorum MTA: Sa isimli oyunu oynarken ekran kayıt açmak istiyorum. FPS düşürmeyen ekran kayıt programı önerir misiniz?

Ağır bir oyun değil. OBS kullanabilirsiniz. YouTube'da OBS kastırmayan ayarlar şeklinde videolar var.

Bilgisayarınız windows 10 ise, Windows tuşu + G tuşuna basarsanız en mantıklı kayıt programı budur. Ancak windows 8 ve altı ise Bandicam XP versiyonu idare edebilir gibi, bunun dışında bilmiyorum fazla… Bandicam’de de bazı kastırmayan ayarlar çekerseniz daha iyi olabilir.

Bilgisayarınız Windows 10 ise, Windows tuşu + G tuşuna basarsanız en mantıklı kayıt programı budur. Ancak Windows 8 ve altı ise Bandicam XP versiyonu idare edebilir gibi, bunun dışında bilmiyorum fazla…

Bandicam gereksiz zorluyor ve dosya boyutu aşırı büyük oluyor. Bu yüzden montajda kastırır. OBS ayar yapılırsa kasmıyor ve dosya boyutu fazla olmuyor.

Bilgisayarınız Windows 10 ise, Windows tuşu + G tuşuna basarsanız en mantıklı kayıt programı budur. Ancak Windows 8 ve altı ise Bandicam XP versiyonu idare edebilir gibi, bunun dışında bilmiyorum fazla… Bandicam'de de bazı kastırmayan ayarlar çekerseniz daha iyi olabilir.

Windows ve gden ekran kayıt almayı bilgisayarım desteklemiyor OBS fazla detaylı bir program D3DGear isimli bir program öğrendim o biraz kastırıyor

Başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı