Düşününce çevreden ses geliyor

Mucosoft

Megapat
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
5.573
Makaleler
12
Çözümler
41
Odada metafizik olabileceğini düşündüğüm bir olay yaşıyorum. Bazen bir şey düşünürken çevreden ses geliyor ama normalde gelmiyor. O kadar zaman geçiyor gelmiyor ama bir şey düşününce hemen bir ses çıkıyor.

Sizce bunun sebebi ne? Beynim enerji dalgaları yayıp etrafta ses mi oluşturuyor?
 
Dikkat etmeden marka reklamı yapıyorsun. :)

Bu doğru olabilir, normal zamanda da bazen olabiliyor. Peki şu neden oluyor? Örneğin bir video izliyoruz. O sırada aklımızdan bir şey geçiyor. Aklımızdan geçen şey videoda yaşanıyor. Bunun yanı sıra videodaki birey düşündüğümüz şeyi söylüyor. Ara sıra böyle olaylar yaşanıyor. Bu da mı tesadüf?

O aklınızdan geçen şey zaten büyük ihtimalle o videodaki konu ile alakalıdır. Ruhi çenetin yakutistan belgeselini izlerken aklına dünyanın en sıcak bölgesinin gelmesi ve bundan videoda da bahsetmesi son derece normal bir durumdur.
 
O aklınızdan geçen şey zaten büyük ihtimalle o videodaki konu ile alakalıdır. Ruhi Çenet'in Yakutistan belgeselini izlerken aklına dünyanın en sıcak bölgesinin gelmesi ve bundan videoda da bahsetmesi son derece normal bir durumdur.
O şekilde değil. Aklıma bir sayı geliyor. O sayı videoda birkaç saniye sonra geçiyor. Aynı şekilde bazı temel sözcükler için de geçerli.
 
Benim bir sorunum yok. Ben bunu bilimsel olarak açıklayabiliyorum. Zaten bu durum yıllardır var. Demek ki böyle bir şey mümkün. Sen de biraz dikkat et. Düşünürken belki odandan sesler gelir. Örneğin ekran çatırdar.
Aga tek ben de oluyor sanıyordum bu olay :D
 
Örneklendirebilir misiniz?
Genellikle tek basamaklı sayıların doğru çıkma oranı daha yüksek. Tabii bilerek demiyorum, aklımdan bir şey geçiyor. O sırada videoda demesi ilginç oluyor.

Sözcükler ise genellikle temel sözcükler. Mesela "beğenmek" sözcüğü aklıma geliyor. Videoda da tıpatıp aynısını söylüyor.

Aga tek bende oluyor sanıyordum bu olay. :D
Seninki nasıl oluyor? Biraz detaylandırır mısın?
 
Hayır, ben başka şeyden söz ederken videoda aynı şey söyleniyor.

Hocam böyle bir şey mümkün değil. Bilgisayar programı ile alakalı bir video izlerken aklınıza aniden spagetti canavarının gelmesi ve sonra videoda alakasız bir şekilde bunu söylemesi imkansız. Ayrıca bu video sizden önce çekildi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı