Düzenli yapılan sporla kilo almak mümkün mü?

muhammetsc

Decapat
50 kilonun altındayım biraz da kamburum var. Tipten yana çok bir sıkıntım yok ama işte zargana oldunuzmu bakan pek bakmadan kafasını çeviriyor.

Neyse birkaç gündür evde ekipmansız uygulaması ile egzersiz yapıyorum üst vücut zorlu görevi seçtim şu an kas ağrısı çekiyorum. Normalde bugün bir konu açmıştım ama kafama bir şey daha takıldı sosyale sormak istedim.

Yaşın kaç, ikincisi kardiyo ne kadar yapıyorsun? Bir de kilo almak istiyorsan illa spor da yapmana gerek yok. Her şey midene ne kadar ne gönderdiğinle ve ne yaktığınla ilgili.

Hocalarım eklemeyi unutmuşum diyetisyenle görüşüyorum ama kilo alımım çok yavaş olduğu için birkaç kişi spor yapmamı söyledi yani yemek yememe gibi bir durumum yok daha bugün oturdum bundan sonra devam edeceksem ne yapayım diye bir düşündüm.

Yaşın kaç, ikincisi kardiyo ne kadar yapıyorsun? Bir de kilo almak istiyorsan illa spor da yapmana gerek yok. Her şey midene ne kadar ne gönderdiğinle ve ne yaktığınla ilgili.

Hocam genellikle hareketsiz bir yaşantım var ama metebolizmam hızlı bu sebepten kilo almakta zorlanıyorum.

Sevsen de sevmesen de bodybuilderlar gibi öküz gibi yiyeceksin o zaman. Günlük en az 4000-6000 kalori alsan kendini toplarsın. Kolaylıkla bir ayda 10-15 kilo alırsın. (İstersen kalbin hamster gibi atsın.) Kilo almada en büyük etmen yemek. Ağırlık falan da çalışırsan vücudundaki yakılacak yağ proteine dönüştürülüp bir tık zor kilo vermene sebep olur. (Yine de deli gibi karbonhidrat yükün olması gerek yoksa olmaz.) Bütün aygır gibi heriflerin hayatlarına bakıldığında düzenlerinde hep bir pilav üstü tavuk yatar. Sen de günlük olarak ye.

Öyle çok zor olur hocam iri yarı bir vücuda bürünmek gibi bir derdim yok sadece belli başlı bir vücuda sahip olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…