Benc press yerine dumbell press daha mı iyi? Artısı eksisi var mı?
Dumbell presste daha iyi esnetebildiğimiz için daha iyi diye. Bir yerde görmüştüm de.
Hocam bileğim ağrıyor da. Dumbell press mi yapsam diyorum. Bi de hipertrofi iyi de güç bakımından benim için daha önemli.Dumbbell press daha etkilidir fakat yeni başladıysan bench press daha iyi olacaktır.
Bileğin ağrıyor ise bilek destekli fitness eldiveni almanı öneririm. Hipertrofi için lif yırtılması maksimum olmalı fakat 1 hareket ile bu çok da değişmez. Güç arttırmak için bench press öneririm.Hocam bileğim ağrıyor da. Dumbbell press mi yapsam diyorum. Bir de hipertrofi iyi de güç bakımından benim için daha önemli.
Bileğimi zorlamıştım da hocam. Yanlış form olunca biraz hasar aldı.Bileğin ağrıyor ise bilek destekli fitness eldiveni almanı öneririm. Hipertrofi için lif yırtılması maksimum olmalı fakat 1 hareket ile bu çok da değişmez. Güç arttırmak için bench press öneririm.
Bileğiniz ağrıyorsa Bench Press yapın, Dumbell Press'te sakatlanma ihtimaliniz çok yüksek olur çünkü dengeyi bileğimiz ile kuruyoruz.Hocam bileğim ağrıyor da. Dumbell press mi yapsam diyorum. Bi de hipertrofi iyi de güç bakımından benim için daha önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.