Durduk yere FPS düşmesi neden olur?

• Konuyu başlatan uıop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 4.420

Dosya Ekleri

• 1967992-4ebb638f7d07a529f3c3d300e2619bd4.png
    1967992-4ebb638f7d07a529f3c3d300e2619bd4.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Şuanlık parça değiştirmeyi düşünmeyin.Elbet bir ayardan olabilir.Dediğim gibi bir sürü sebebi var.Analiz yapmak lazım.12100F neredeyse ryzen 5500 gücünde o kadar kötü işlemci değil.
valla hocam denemediğim şey kalmadı ddu format filan bakın gta 5 bu gpu düşüyor hafif drop atıyor ve hızlı giderken evler filan geç yükleniyor m2 ye kurulu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi hocam denemediğim şey kalmadı DDU format filan bakın GTA 5 bu GPU düşüyor hafif drop atıyor ve hızlı giderken evler filan geç yükleniyor M.2'ye kurulu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallahi ben anlayamadım. Hani gidip M.2 SSD alında diyemem. Alırsınız sorun devam eder sonra ben mahcup olurum. Oyunda geç doku yüklenmesinin en büyük sebebi depolamadandır ama siz SSD'ye kurmanıza rağmen geç yükleniyor anlayamadım hiç.

Vallahi ben anlayamadım. Hani gidip M.2 SSD alında diyemem. Alırsınız sorun devam eder sonra ben mahcup olurum. Oyunda geç doku yüklenmesinin en büyük sebebi depolamadandır ama siz SSD'ye kurmanıza rağmen geç yükleniyor anlayamadım hiç.
yok hocam teşekkür ederim ama bende bıktım buda sataya kurdugumdaki drop ilk defa bu kadar fazla drop yaşadım ve oyundan cıktıktan sonra kasa fanı cok hızlı donmeye basladı

Birşey daha soracağım sistem ilk geldiğinde ramlerin birini algılamıyor di tak çıkar yaptım düzeldi ramleri 2 defa teste soktum sıkıntı yok ama sanki anakarttan kısa bip sesi geliyor bazen buda ramle alakalı bip sesi galiba ondan olabilirmi.

Son düzenleme:
yok hocam teşekkür ederim ama bende bıktım buda sataya kurdugumdaki drop ilk defa bu kadar fazla drop yaşadım ve oyundan cıktıktan sonra kasa fanı cok hızlı donmeye basladı

Birşey daha soracağım sistem ilk geldiğinde ramlerin birini algılamıyor di tak çıkar yaptım düzeldi ramleri 2 defa teste soktum sıkıntı yok ama sanki anakarttan kısa bip sesi geliyor bazen buda ramle alakalı bip sesi galiba ondan olabilirmi.

Bip sesi geliyor derken açılırken mi geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı