Duygularım fazla baskın

Hocam iyi yön göremiyorum bende maneviyat tükendi iyice hiçbir şey iyi gelmiyor o yüzden somut şeyler daha yardımcı olur.

Hocam bende sizin gibiydim. Hayat güzelliklerle dolu. Önemli olan senin onları görebilmen.

Hocam iyi yön göremiyorum bende maneviyat tükendi iyice hiçbir şey iyi gelmiyor o yüzden somut şeyler daha yardımcı olur.

Bu hayat 1 kere verilir. Kötü düşünerek heba etmeyin.

Hocam bende sizin gibiydim. Hayat güzelliklerle dolu. Önemli olan senin onları görebilmen.

Bu hayat 1 kere verilir. Kötü düşünerek heba etmeyin.

Hocam düşünceler kendiliğinden geliyor hocam, beni ele geçiriyor mantıklı düşünemiyorum.

Bende diğer arkadaşlar gibi spora başlamanı tavsiye ederim ama öyle ağırlık kaldırmak yerine ben basketbol oynamanı tavsiye ederim basketbolun ortamı çok sarıyor 1hafta gittiğinizde oradaki insanların çoğuyla kaynaşmış oluyosunuz bana ilaç gibi geliyor.

Bende diğer arkadaşlar gibi spora başlamanı tavsiye ederim ama öyle ağırlık kaldırmak yerine ben basketbol oynamanı tavsiye ederim basketbolun ortamı çok sarıyor 1hafta gittiğinizde oradaki insanların çoğuyla kaynaşmış oluyosunuz bana ilaç gibi geliyor.

Hocam herkes aynı tavsiyeyi verdiğine göre anlaşılan sosyalleşmek istememek ve kaygılanmanın bir çözümü yok onun üstesinden kendi çabamızla geleceğiz.

Arkadaşlar sorunumun üstesinden gelmeye başladım herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı