Erdem mi!? Benzetme mi yapacaksın!? Ya da karşılaştırma!Peki Erdem'i tanıyor musun?
Erdem mi!? Benzetme mi yapacaksın!? Ya da karşılaştırma!Peki Erdem'i tanıyor musun?
Erdem mi? Benzetme mi yapacaksın? Ya da karşılaştırma!
O zaman neden Erdem'i tanıyor musun, diye soru yönelttin!? Sen de hakaret edebilirsin. 23 yaşındaki insanla alay eder gibi konuşuyorsunuz. Yani benimle...
Hayır dostum. Sadece bana biraz garip şeyler geldi ama neyse. Sen temizsin. Özür dilerim bu sözü söylediğim için. Hakaret yok bu arada.O zaman neden Erdem'i tanıyor musun, diye soru yönelttin!? Sen de hakaret edebilirsin. 23 yaşındaki insanla alay eder gibi konuşuyorsunuz. Yani benimle...
İstediğini yazabilirsin, ben karışmıyorum. Garip şeyler... 'Sen temizsin". Vay canına. Açıkça ne demek istiyorsun? Özrünü kabul etmiyorum. Başkalarına destek ver, benimle alay edersiniz ancak.Hayır dostum. Sadece bana biraz garip şeyler geldi ama neyse. Sen temizsin. Özür dilerim bu sözü söylediğim için. Hakaret yok bu arada.
Açıkça demek istediğim: Sen hiç bir şey yapmadın. Temiz demek suç işlemedin demek.İstediğini yazabilirsin, ben karışmıyorum. Garip şeyler... 'Sen temizsin". Vay canına. Açıkça ne demek istiyorsun? Özrünü kabul etmiyorum. Başkalarına destek ver, benimle alay edersiniz ancak.
Sen çok takıyorsun bu durumlara. Ben destekliyorum seni. Gerçekten sizinle niye alay edeyim ki? Sen o değilsin ki.İstediğini yazabilirsin, ben karışmıyorum. Garip şeyler... 'Sen temizsin". Vay canına. Açıkça ne demek istiyorsun? Özrünü kabul etmiyorum. Başkalarına destek ver, benimle alay edersiniz ancak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.