DVD girişi olmayan laptopa DVD'den program yüklemek

FortmanForever

Decapat
Makaleler
1
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1650
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600h
Merhaba. Laptopuma Adobe Creative Suite 4 web premium kurmak istiyorum fakat bende ürün CD şeklinde ve laptopumda CD girişi yok. Evde 1 tane de CD okuyucu laptop var fakat o daha eski ve yavaş bir bilgisayar. CD'lerdeki dosyaları flash belleğe aktarmama rağmen ürün uygulama 1, uygulama 2, uygulama 3 şeklinde olduğu için bir türlü yeni laptopa yükleyemiyorum. (uygulama 1-2-3 derken şöyle oluyor uygulama 1 CD'sini takıyorsun kurulum bitti 2'yi tak diyor sonra 2 de bitince 3'ü tak diyor.) Flash belleği CD'ye çevirme yöntemini deniyordum fakat ISO programının 300 MB sınırı vardı bu yüzden yapamadım. Yardımcı olur musunuz? (not: Kurmak istediğim ürünün eski sürüm olduğunu biliyorum.)

Hocam yaptım Photoshop gayet normal çalışıyor fakat Illustrator aşağıdaki hatayı veriyor.Eki Görüntüle 1845888
Hocam setup'u bilgisayara kurmadığınızdan dolayı olabilir veya genel bir sorun olabilir. Yani kurulumla ilgili olmayan bir sorun olabilir. Herhangi bir fikrim yok.

Hocam yaptım Photoshop gayet normal çalışıyor fakat Illustrator aşağıdaki hatayı veriyor.Eki Görüntüle 1845888
Yukarda zaten lisansın çalışmadığı yazıyormuş. Setup DVD'lerini kurmayıp taşıdığınızdan dolayı hatayı veriyor.

Hocam Setup'u bilgisayara kurmadığınızdan dolayı olabilir veya genel bir sorun olabilir. Yani kurulumla ilgili olmayan bir sorun olabilir. Herhangi bir fikrim yok.

Yukarıda zaten lisansın çalışmadığı yazıyormuş. Setup DVD'lerini kurmayıp taşıdığınızdan dolayı hatayı veriyor.

Lisans çalışıyor Photoshop istediğinde benim lisansı girmiştim açılmıştı lisansta bir sıkıntı yok. Sorunu Adobe'nin forumuna yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı