DVI to VGA dönüştürücü ile ekran bozulması

Makaleler
21
Selamlar, O.C yapmak için DVI to VGA aldım @Yener K. hocama güvenerek. Ancak ekran çok çok bulanık, SS atayım belki görünür. Neden böyle oldu? Aslında seçeneklerde 1440x900 yoktu ancak ben özel çözünürlük girdim. Onun dışında DVI takılı olmasına rağmen NVIDIA, VGA diyor.

Yener hocamla aramızda geçen diyalog.

1613052309256.png

Aldığınız dönüştürücüyü de atsanız iyi olur. Ben de HDMI to VGA dönüştürücü almıştım. Aynı sıkıntıyı çekip dönüştürücüyü değiştirdim. Düzeldi...
Selamlar, O.C yapmak için DVI to VGA aldım @Yener K. hocama güvenerek. Ancak ekran çok çok bulanık, SS atayım belki görünür. Neden böyle oldu? Aslında seçeneklerde 1440x900 yoktu ancak ben özel çözünürlük girdim. Onun dışında DVI takılı olmasına rağmen NVIDIA, VGA diyor.

Eki Görüntüle 874961

HDMI To VGA dönüştürücüsü tıkır tıkır çalışıyordu bu çözünürlükte. Eski ekran kartımda da bu çözünürlüğü kullandım.
Monitörünüzle HDMI to VGA ile bu çözünürlüğü sıkıntısız kullanıyorsanız, sorun büyük ihtimalle şu anda kullandığınız DVI to VGA dönüştürücüden kaynaklanıyordur.

Eki Görüntüle 874961
Attığınız SS gayet net ve bulanık değil bence de dönüştürücüde problem var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı