A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Şuradan ikonları config.h dosyasına yapıştırıyorum ancak algılamıyor, şöyle gözüküyor: Bunun için bir şey vardı da hatırlamıyorum. @JetWarker
Şuradan ikonları config.h dosyasına yapıştırıyorum ancak algılamıyor, şöyle gözüküyor: Bunun için bir şey vardı da hatırlamıyorum. @JetWarker
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 3 Nisan 2021 #2 Font Awesome font paketi yüklü ve bar configinde tanımlı mı? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 deleted dedi: Font Awesome font paketi yüklü ve bar configinde tanımlı mı? Genişletmek için tıkla... Bar configinde tanımlı ancak yüklemeyi unutmuşum. Yüklüyorum hemen. Artı 0 Eksi
deleted dedi: Font Awesome font paketi yüklü ve bar configinde tanımlı mı? Genişletmek için tıkla... Bar configinde tanımlı ancak yüklemeyi unutmuşum. Yüklüyorum hemen.