Dying Light 2 349 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki oyunu aynı firma çıkartıyor. CDPR Witcher 3 de Türkiye'de 80 TL'den satışa sunmuştu. O zamana göre yine ülkeye özel fiyat politikası vardı. Türkiye'den çok satın alan olunca daha sonra Türkçe dil desteğini de getirdiler. Yani CDPR eskiden beri Türk oyuncuların farkında. Techland Türklerin farkında değil diye dövelim mi onları?

Üstten yıllık enflasyon oranlarına ve bahsettiğiniz yılın döviz kurunu paylaştım. Siz çok saçma ve alakasız veriler paylaştınız. Kıyasladığınız şeyler aynı klansmanda değil.

Bu oyunun fiyatını eleştirmeyin demiyorum. Ama bana kalırsa gayet normal. Hele PS oyunlarının 600-700 TL'lik fiyatlarını gördükten sonra. Başka koşullar da var tabi yapımcılar açısından. Onlarınki birazda istisna (Normalden daha uzun sürdü) ama oyunların yapım süreleri çok uzadı. Çünkü teknik anlamda çok gelişmiş oyunlar geliyor. Pandemi şartları da finansal destekleri kısıtlıyor. Çalışanları kontrol etmek zorlaştı.

Oyun yabancılarda 60 USD. Bize 41 USD zaten. Adamlar daha fazla kısamazlarki. Bize ucuza verecekler diye zarar edemezler. 60 USD yabancılar için de gayet normal bir ücret. Triple A olduğunu göz önünde bulundurmak lazım.

Keza oyunun satacağı bile belli değil Türkiye'de ki bence satmayacaktır. Çevirinin masrafını çıkartırsalar şükretsinler.

Bu arada bu fiyat indirimini cp project Red bir oyununda yapsaydı şu an tapardınız ama techland olunca bir şeyler değişiyor anlayamadım :)

Bir yorum anca bu kadar haklı olabilir. Bir de konudan uzaklaş falan küstah küstah. Sanki babasının mekanı. Peh.

Oldu herkes 300, 400, 500'e oyun çıkarsın ülke durumundan. Diğer oyunlar niye bu kadar pahalı değil? Azıcık mantıklı konuşun. Türkçe desteğini bile çekmiş adamlar. Ben burada ülkenin durumu iyi demiyorum. Ülke durumu kötü o zaman gidip ölelim. Her şey mübah, her şey olsun. Bir de toksik gibi yorumu gülücükle spamlamışlar. Allah akıl fikir versin size başka bir şey demiyorum.

Gene konuyu bir taraflarıyla okuyan biri daha. 1 senin liranın kuru adamın bilmem neresinde bile değil. 2 adam indirim yapmak zorunda değil isterse sana 100 dolara da satar 500 dolarada istiyorsan paşa paşa alacaksın. 3 adam sana yerelleştirme yaparak 60 doları 41 doları düşürüyor sen hala sövüyorsun. 4 oyun Türkçe destekli. Ve son olarak artık şu yapımcıları kötülemeyin!

Bir yorum anca bu kadar haklı olabilir. Bir de konudan uzaklaş falan küstah küstah. Sanki babasının mekanı. Peh.

Hayır haklı değil. Babanın oğlu değil sana özel indirim yapsın? Adam istediği fiyatı koyabilirken bile indirim yapmış asıl siz küstahlık yapıyorsunuz. Aynısını CD project Red yapsaydı bol buglı oyunu düzgün çalışmamasını umursamaz gene "vay be CD project Red kalitesi işte!" derdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı