Şaheser kısmına pek katılamıyorum üzülerek. Ama evet parkur çok eğlenceli. Oynanır mı oynanır. Ama bence ilk oyun hala bu oyuna bin basar. Ben zamanında bu oyunu 2 sene bekledim. Deluxe olarak ön sipariş de verdim hatta. Çıktığında hevesle oturdum başına ama hayal kırıklığı yarattı açıkçası. Ne ilk oyundaki gibi farklı silahlar üretebiliyorduk ne oyunun o umutsuzluk teması kalmıştı ne de parkur gösterildiği kadar güzeldi. Sözde zombiler gece çıkacaktı sabah insanlar olacaktı o olayı çöpe attılar ki çok üzülmedim sevmemiştim zaten. Sonra gösterilen bazı parkur hareketleri (Billboardlardan bıçak yardımı ile inme hem kayarak hem tutunarak plakaların altından geçme vb) oyunda yoktu. Çok sonradan eklendiler. E3 2019 gösterimindeki o renk paleti yoktu. Cafcaflı renkli bir halde çıktı oyun sonradan eklendi bu görüntü ayarı. Parkur gösterildiği gibi değildi atlarken veya düşerken kollar bacaklar görünmüyordu. Binbir yerden kırpılmıştı oyun kısaca. Hikayesi de pek ilgi çekici değildi bence. İlk oyununki daha eşsizdi. Daha da sayılır da bu kadarı bile yetiyor malesef.