Oyunu önceden bitirdim şimdi 2.defa bitirmeyi düşünüyorum. Peki radyo kulesini franke verdikten sonra başka bir şey yapmam lazımmı yoksa bir de hakon yaşamasımı lazım?
Oyunu önceden bitirdim şimdi 2.defa bitirmeyi düşünüyorum peki radyo kulesini franke verdikten sonra başka bir şey yapmam lazımmı yoksa bir de hakon yaşamasımı lazım?
Evet, çünkü Lawan'ın kurtulmasında rol oynuyor. Bunların dışında yaptığınız ufak şeyler bile etkileyebiliyor. Mümkün olduğunca iyimser kararlar vermeniz ve bölgeleri hayatta kalanlara vermeniz lazım. Sonda zaten şehri kurtarmayı seçeceksiniz.
Evet, çünkü Lawan'ın kurtulmasında rol oynuyor. Bunların dışında yaptığınız ufak şeyler bile etkileyebiliyor. Mümkün olduğunca iyimser kararlar vermeniz ve bölgeleri hayatta kalanlara vermeniz lazım. Sonda zaten şehri kurtarmayı seçeceksiniz.
knk bm pazar savaşında şu yaşlı adam ölüyor ya hani o sırada oğluna bişe iletmemi istiyor orda seçim ekranı veriyor ya hakonun yanına gidecem yada oğluna mesajı ileticem hangisin yapmam lazım