Sürprizbozan Dying Light 2 de farklı son nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ıronwhisper

Decapat
Daha fazla  
Dying Light 2 de lawanın benimle beraber geldiği sonu yapmak istiyorum. Bunun içinde ülkenin mualfifleri kazanması gerekiyor. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce radyo kulesini Frank'e vermiş olmanız ve vurulduğu kısımda kurtarmanız lazım. Bir de Hakon'u öldürmesine engel oldunuz değil mi?

Oyunu önceden bitirdim şimdi 2.defa bitirmeyi düşünüyorum. Peki radyo kulesini franke verdikten sonra başka bir şey yapmam lazımmı yoksa bir de hakon yaşamasımı lazım?

Oyunu önceden bitirdim şimdi 2.defa bitirmeyi düşünüyorum peki radyo kulesini franke verdikten sonra başka bir şey yapmam lazımmı yoksa bir de hakon yaşamasımı lazım?
Evet, çünkü Lawan'ın kurtulmasında rol oynuyor. Bunların dışında yaptığınız ufak şeyler bile etkileyebiliyor. Mümkün olduğunca iyimser kararlar vermeniz ve bölgeleri hayatta kalanlara vermeniz lazım. Sonda zaten şehri kurtarmayı seçeceksiniz.

Evet, çünkü Lawan'ın kurtulmasında rol oynuyor. Bunların dışında yaptığınız ufak şeyler bile etkileyebiliyor. Mümkün olduğunca iyimser kararlar vermeniz ve bölgeleri hayatta kalanlara vermeniz lazım. Sonda zaten şehri kurtarmayı seçeceksiniz.

Bir de şey: Oyunu başında hakon ile bir seçim veriyor orada hangisini seçmem lazım? Ya da daha doğrusu o seçim etkiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı