Dying Light 2 fiyatı değişebilir mi?

Musa B.

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
1.633
Makaleler
4
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 2 adet sorum olacaktı, tabii ki bu soruları birinin net olarak bilip yanıtlamasını beklemiyorum ama aramızda illaki araştırıp en azından 1-2 yere dayanarak tahminde bulunabilecek kişiler vardır. Dying Light 2 çıkış yaptıktan sonra fiyat anlamında bir yükseliş gösterir mi? Zira bazı oyunların fiyatlarının artması beni bu konuda tedirgin etmeye başladı. İkinci sorum ise Xbox Game Pass´e gelme ihtimali var mı yoksa 1-2 yıl gelmez gözüyle mi bakmalıyım. Oyunu alıp almama konusunda baya kararsız kalmış durumdayım, oyunu gerçekten beklememe rağmen 600-700₺ beni düşünmeye itiyor ki bunun yanında bir de almazsam ya fiyatı artarsa korkusu var. Şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba 2 adet sorum olacaktı, tabii ki bu soruları birinin net olarak bilip yanıtlamasını beklemiyorum ama aramızda illaki araştırıp en azından 1-2 yere dayanarak tahminde bulunabilecek kişiler vardır. Dying Light 2 çıkış yaptıktan sonra fiyat anlamında bir yükseliş gösterir mi? Zira bazı oyunların fiyatlarının artması beni bu konuda tedirgin etmeye başladı. İkinci sorum ise Xbox Game Pass´e gelme ihtimali var mı yoksa 1-2 yıl gelmez gözüyle mi bakmalıyım. Oyunu alıp almama konusunda bayağı kararsız kalmış durumdayım, oyunu gerçekten beklememe rağmen 600-700₺ beni düşünmeye itiyor ki bunun yanında bir de almazsam ya fiyatı artarsa korkusu var. Şimdiden teşekkürler.

Abi gerçekten ciddi söylüyorum Steam'deki ya da başka yerde paralı oyular var ya gram zevk vermiyor artık neden mi çünkü artık şirketler oyunları yapalım gitsin kafasında.
 
@Elektrikos Şahsi fikrim olarak Dying Light 2´den ümitliyim onun haricinde bağımsız yapımları arkadaşlarınız ile oynamayı deneyin, zevk alırsınız.
@JustNobody Hocam indirimden ziyade zam gelir mi? O konuda bir tahmin veyahut fikriniz var mı?
 

Geri
Yukarı