Dying Light 2 vs Days Gone

Dying Light 1 > Days Gone > Dying Light 2 benim gözümde kısaca. Bence Days Gone almalısın. Hem sisteminizi de göz önünde bulundurun DL2'nin optimizasyonu kötüydü.

Hocam bahsettiğiniz eksikler oyunun gelişme aşamasında olan sorunlar. Eğer oyunda yan görevler ile ilerlerseniz ne mermi ne de benzin sıkıntısı çekiyorsunuz.

Hikaye konusunda eksik fakat yeterli denebilir. Bu oyunda tlou veya rdr hikayesi beklemek yanlış olur zaten.

Kesinlikle daysgone, oyunu bitirdim mükemmel bir oyun grafikler, atmosfer hikaye oynanış karakterler çok güzel

Days Gone zombi sürülerine anlamsızca mermi yağdırdığın bir oyun. DL 2 hem fps olduğu için hem de uzuv koparma vs. olduğu için daha eğlenceli. Parkur mekanikleri bile tek başına yeter.

Days Gone>Dying Light 2

Bu oyunun en büyük vasatlığı vadettikleri şeyi yerine getirmemeleridir. "Her seçim oyun dünyasını değiştirecek" dediler en fazla değişen şehirde halatın olup olmayacağına karar vermek oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam etailde indirime girer bence yakında.

Biliyorum hocam ama bence yakın tarihte yine o indirime girebilir.Forumda güvenilir diyorlar siteyede.

Hangisi daha iyi sizce hocam?
Ben Dying Light 2'nin oynanışı, açık dünyasına ve seni özgür bırakmasını çok sevdiğim için Dying Light 2 diyorum. Bu arada benim için hikaye çok önemli değil ben genelde oynanışa ve grafiği bakıyorum. O yüzden Dying Light 2 diyorum

Aynı sorun ilk oyundada vardı.Cidden çok kararsız kaldım şimdi.Days gone sıkıcı diyenler var.DL2 sıkıcı diyenler var.Büyük ihtimalle Days gone alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…