Dying Light 349 TL oldu!

28'lik Full paketini 19'a alınca gelen mutluluk.

Oyun firmalarının da yapacağı bir şey yok, ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Yurt dışında 30 dolara satılan oyun zamlı haliyle 13,28 dolar :(
1689621378845.png

Epic Games ücretsiz dağıttığında almıştım oyunu.

Oyun artık indirimle 105TL'ye düşecek. Onun dışında Dying Light 2 ile fiyatını uzun süre aynı tutmazlar. Ben 2. oyunun standart sürümüne sahiptim fakat Ultimate Edition Upgrade paketini alacaktım. Eğer öyle dev bir zam gelirse DLC'leri es geçeceğim gibi.

Daha bu bir şey değil, daha bombaları gelecek maalesef. :(

o lokanta senin değil benim!

Gelmesin hocam.

Oyun artık indirimle 105TL'ye düşecek. Onun dışında Dying Light 2 ile fiyatını uzun süre aynı tutmazlar. Ben 2. oyunun standart sürümüne sahiptim fakat Ultimate Edition upgrade paketini alacaktım. Eğer öyle dev bir zam gelirse DLC'leri es geçeceğim gibi.

Önceden Nintendo oyunları pahalı diye şikayet ediyorduk artık edemeyeceğiz. Steam oyunları o seviyeye yaklaştı.

Oyunun fiyatı, %491 oranında zamlanarak ₺59,00'den ₺349,00'ye yükseldi. Definitive Edition ise %464 oranında zamlanarak ₺99,00'den ₺558,00'ye yükseldi.

Dying Light 2'ye ise şu anlık herhangi bir zam yok, ₺349,00'den satılmaya devam ediyor.
Allahtan çoktan alıp bittirmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı