LEGENDEGOİST
Hectopat
- Makaleler
- 1
Oyunun oynanışı zombi kesmek parkur yapmak boss fightlar. Arkadaşınla oyna sonra bir daha değerlendir.Neyi güzel mesela anlatabilir misiniz?
Oyunun oynanışı zombi kesmek parkur yapmak boss fightlar. Arkadaşınla oyna sonra bir daha değerlendir.Neyi güzel mesela anlatabilir misiniz?
Oyunun oynanışı zombi kesmek parkur yapmak boss fightlar. Arkadaşınla oyna sonra bir daha değerlendir.
Oynayın o zaman.Vallahi arkadaşla ateş ve su oynasam yine eğleniriz. Oyunun kalitesinden şikayetçi çoğu kişi.
Oynayın o zaman.
Oyunu çoğunluk olarak abartılmış olduğunu iddia ediyoruz. Sen hayır abartılmış bir oyun değil. Gayet güzel bir oynanış vs. sunuyor diyorsun. Ben de ne gibi örnek ver diyorum. Arkadaşlarınla oyna sonra bir kez daha değerlendir diyorsun. Ben de arkadaşlar ile her türden oyunun sarabileceğini söylüyorum, sen de oynayın o zaman diyorsunistiyorum ki açıkla biraz parkuru şu yüzden güzel, zombi kesmenin şurası iyi. Ne bileyim atmosferi mi iyi grafikleri mi çok iyi. Yanlış anlaşılmasın ben videolardan da öğrenebilirim bu saydıklarımı. Amacım senin deneyimini duymak ama saçma sapan yorum yapmayı tercih etmişsin, " oynayın o zaman"
neyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.