İnceleme Dying Light abartılmış bir oyun

Oynayın o zaman.

Oyunu çoğunluk olarak abartılmış olduğunu iddia ediyoruz. Sen hayır abartılmış bir oyun değil. Gayet güzel bir oynanış vs. sunuyor diyorsun. Ben de ne gibi örnek ver diyorum. Arkadaşlarınla oyna sonra bir kez daha değerlendir diyorsun. Ben de arkadaşlar ile her türden oyunun sarabileceğini söylüyorum, sen de oynayın o zaman diyorsun :D istiyorum ki açıkla biraz parkuru şu yüzden güzel, zombi kesmenin şurası iyi. Ne bileyim atmosferi mi iyi grafikleri mi çok iyi. Yanlış anlaşılmasın ben videolardan da öğrenebilirim bu saydıklarımı. Amacım senin deneyimini duymak ama saçma sapan yorum yapmayı tercih etmişsin, " oynayın o zaman" :D neyse.

Oyunu çoğunluk olarak abartılmış olduğunu iddia ediyoruz. Sen hayır abartılmış bir oyun değil. Gayet güzel bir oynanış vs. sunuyor diyorsun. Ben de ne gibi örnek ver diyorum. Arkadaşlarınla oyna sonra bir kez daha değerlendir diyorsun. Ben de arkadaşlar ile her türden oyunun sarabileceğini söylüyorum, sen de oynayın o zaman diyorsun :D istiyorum ki açıkla biraz parkuru şu yüzden güzel, zombi kesmenin şurası iyi. Ne bileyim atmosferi mi iyi grafikleri mi çok iyi. Yanlış anlaşılmasın ben videolardan da öğrenebilirim bu saydıklarımı. Amacım senin deneyimini duymak ama saçma sapan yorum yapmayı tercih etmişsin, " oynayın o zaman" :D neyse.
☺️ Arkadaşınla oyna anlarsın o zaman.☺️ Bu yorum umarım saçma gelmez sana. ☺️

Oyunu "Aa çok güzelmiş" diye oynarsanız, sarmaz. Yalan yok, tekrar tekrar oynadıkça beni de sıkıyor zombileri: AÂÄÁĞĞğah" sesi, Ağanın köleliğini yapmak ve sırtımdan ısırılmak.

Arada bir heyecanı var işte. Dikelip koşturuyorsunuz.

O da bir noktada bitiyor. Milletin oyununa sataşıp gece kabusu oluyorsunuz. Bunun en sıkıcı yanı veletler Alt F4 çekiyor.

Yazdığın düşüncen seni alakadar eder. Her oyuncunun oyun tarzı bakış açısı farklıdır. Sana göre öyle bana göre oynamayan bitirmeyen önemli bir oyundan mahrum kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı