İnceleme Dying Light abartılmış bir oyun

Türünün tek örneği olan bir oyun, çok başarılı bir parkur mekaniğine sahip. Zombi temasını ve geceleri o korku temasını güzel harmanlamış korku oyunu olmamasına rağmen geceleri geriliyorsun. Vuruş hissiyatı özellikle zamanına göre muhteşem, skill ağacı gayet iyi. Loot sistemi güzel sıkılmıyorsun şuraya bir bakayım ne varmış dedirtiyor oyun. Oyunda öne çıkan şey zaten oynanış, hikaye değil. Bu oyunu hikaye için oynayan yoktur zaten ortalama bir hikayeye sahip fakat kötü değil, ana karakterimiz oradaki insanların arasına sızmak için her zaman ben yaparım ben ederim diyor amacı bu zaten. Oyunun başında daö ile 7-8 kere konuşuyoruz ara sahneler oluyor 2 dk sürüyor maksimum fakat ondan sonra uzun süre olmuyor konuşma oyunun sonlarına yakın birkaç defa daha oluyor neden rahatsız etti seni anlamadım.
DLC ile birlikte hikaye daha da anlamlı oluyor ve bir sona ulaşıyor. 2 sonun olması da çok güzel, finali başarılı. Finalde öyle bir plot twist beklemiyordum açıkçası ben. Hikayeli oyun istiyorsan TLOU oynayacaksın, TLOU da böyle gameplay yok.

Evet bence de haklısınız. Ana görevlerin geneli ortalama işi ama yan görevlerin bazıları mükemmeldi. Özellikle dediğiniz görevleri hala hatırlıyorum.
Savunma bakanlığının dahil olduğu görevleri bilirsiniz onlar tempoyu baya yukarı taşıyordu mesela. Bazı karakterlerin ölümü bile insanı etkiliyordu adamlar müziği de iyi kullanıyordu çünkü. İkinci oyunda o kaliteli müzikler de yok. Kötü değiller ama o etkileyicilik yok. Zaten karakter kalitesi de yok 2.de.

Evet bence de haklısınız. Ana görevlerin geneli ortalama işi ama yan görevlerin bazıları mükemmeldi. Özellikle dediğiniz görevleri hala hatırlıyorum.

Oyun bitmesin diye ana görevleri değil önce tüm yan görevleri yapmıştım.

Evet benim de sevdiğim oyunlardan biridir, 150+ saatim var. Oyunu ve DLC'leri bitirdikten sonra parkour yapıp zombi kesmek müthiş bir şey. The following DLC'si bana göre ama oyundan daha iyi.

The followinge DLC demek yürek ister bence neredeyse yeni bir oyun niteliğinde bence yeni eklentiler olsun silahlar buggy aracı olsun haritanın güzelliği o tarikat olsun ana ile olan savaş insanlara yardım etme her şey çok farklı hissettiriyordu.

The followinge DLC demek yürek ister bence neredeyse yeni bir oyun niteliğinde bence yeni eklentiler olsun silahlar buggy aracı olsun haritanın güzelliği o tarikat olsun ana ile olan savaş insanlara yardım etme her şey çok farklı hissettiriyordu.

Katılıyorum, tek sevmediğim şey map olmuştu benim genelde buggy ile gittiğimiz için parkura gerek kalmıyordu.

DLC diye geçiyor ama aslında bambu bir hikaye.

Türünün tek örneği olan bir oyun, çok başarılı bir parkur mekaniğine sahip. Zombi temasını ve geceleri o korku temasını güzel harmanlamış korku oyunu olmamasına rağmen geceleri geriliyorsun. Vuruş hissiyatı özellikle zamanına göre muhteşem, skill ağacı gayet iyi. Loot sistemi güzel sıkılmıyorsun şuraya bir bakayım ne varmış dedirtiyor oyun. Oyunda öne çıkan şey zaten oynanış, hikaye değil. Bu oyunu hikaye için oynayan yoktur zaten ortalama bir hikayeye sahip fakat kötü değil, ana karakterimiz oradaki insanların arasına sızmak için her zaman ben yaparım ben ederim diyor amacı bu zaten. Oyunun başında daö ile 7-8 kere konuşuyoruz ara sahneler oluyor 2 dk sürüyor maksimum fakat ondan sonra uzun süre olmuyor konuşma oyunun sonlarına yakın birkaç defa daha oluyor neden rahatsız etti seni anlamadım.
DLC ile birlikte hikaye daha da anlamlı oluyor ve bir sona ulaşıyor. 2 sonun olması da çok güzel, finali başarılı. Finalde öyle bir plot twist beklemiyordum açıkçası ben. Hikayeli oyun istiyorsan TLOU oynayacaksın, TLOU da böyle gameplay yok.
Hocam 3 sonu var The Following' in.

DLC'yi hikaye çelişkisi var diye almamıştım. Normalde şehire giriş çıkışın bir yolu yokken yapımcı ekstra para kazanmak için DLC'de şehre yeni biri bilinmeyen bir yolla girdi, sen de çıkmayı dene Crane diyor doktor bize :D

DLC'yi hikaye çelişkisi var diye almamıştım. Normalde şehire giriş çıkışın bir yolu yokken yapımcı ekstra para kazanmak için DLC'de şehre yeni biri bilinmeyen bir yolla girdi, sen de çıkmayı dene Crane diyor doktor bize :D
Hocam boşver çelişkiyi al oyna, mükemmel bir şey. Ana hikayeden daha iyi diyorum , o derece. :)

Hocam boş ver çelişkiyi al oyna, mükemmel bir şey. Ana hikayeden daha iyi diyorum, o derece. :)

Tek eksisi bana göre karakter derinliği ana hikayedeki o jade rahim gibi karakterlerin derinliği yok gerçi yalnız başımıza yabancı topraklara gidiyoruz da.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'yi hikaye çelişkisi var diye almamıştım. Normalde şehre giriş çıkışın bir yolu yokken yapımcı ekstra para kazanmak için DLC'de şehre yeni biri bilinmeyen bir yolla girdi, sen de çıkmayı dene crane diyor doktor bize :D

Gayet kaliteli bir DLC zaten oyun yapımcıları para kazanmak için yapıyor oyun ve yan içerikleri :D sömürmek için yapılmış bir DLC değil hikayenin devamını anlatıyor ve gayet başarılı bence çoğu insan seviyor the followingi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı