Dying Light alınır mı?

• Konuyu başlatan Henry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 3.116
Tabii ki profil fotomdan ilk ne diyeceğimi tahmin etmişsindir. God of War, kendisinin kendine has bir açık dünyası var oyun yaklaşık 25 saatte bitiyor benim 15-20 saattim açık dünyasında gümüş toplamakla puan kasıp güç açmaya çalışmakla geçti oyunu bitirdiğinde baltana birçok skil geliyor ayrıca oyunda birçok şey var açık dünyası hiç kısıtlı değil mesela oyunun ilk 5 saattinde açık dünyada bir kapıyı açamıyorsun diyelim oyunun 15 saattinde o kapıyı açan parçayı bulup kapıyı açabiliyorsun değişik değişik şeyler var birçok kendine has tekrar etmeyen yan görevi var hoşuna gidebilir ve oyunda farklı farklı küçük yerler var oyunu bitirdikten sonra o işlere girişmeni tavsiye ederim niflheim, muspelheim bu iki yeri açmak için sandıklardan anahtarlarını toplaman gerek bunları yaparken bir sürü bossla falan kapışıyorsun gayet zevkli verdiğin parayı karşılar zaten şu an 110-120'ye bulursun daha da anlatırdım fakat spoiler olmasın.

Fallout 4 eğer yapı yapmayı seviyorsan insanlarla diyalog kurmayı koca bir dünyada birçok şey yapmayı istiyorsan kesinlikle öneririm bu oyunu God of War gibi defalarca bitirmediğim için çok üzerinde konuşamayacağım ama böyle büyük büyük yapılar yapabiliyorsun açık dünyada birçok görev alıp onlara gidebiliyorsun bir de hikayesi var yaklaşık 15 saat diye hatırlıyorum belki daha az bekli daha fazla fakat hikayesi bittikten sonra boş boş durmuyorsun başka şeylerde yapabiliyorsun ben oyunu bitirdikten sonra tek yapı yaptım fakat kısa yan görevlerde var onları da yapabilirsin gayet eğlenceli ucuz bir oyun.

Assassin's Creed Odyssey klasik bir AC oyunu parkur yapıyorsun açık dünyadan yan görev alıyorsun fakat bu biraz daha farklı içerisinde birçok yakın dövüş silahı barındırıyor yakın dövüş sistemi gayet iyi gayet tatmin eder seni bunuda bikere bitirdiğim için üzerinde çok durmayacağım unutuldu gitti aklımdan fakat bu üçlüden büyük bir açık dünya arıyorsan Fallout 4 öneririm fakat hem hikaye hem açık dünya diyorsan kesinlikle God of War.

Bir de PC'den Fallout New Vegas var en sevdiğim RPG oyunu kendisi onu da tavsiye ederim çok büyük bir dünyası var hikayeye yön verebiliyorsun kararları sen veriyorsun istediğin tarafı tutabildiğin güzel bir oyun kendisi. Grafiğe bakmadan oynarsan çok zevk alırsın.

Belki god of war alırım ama şehirde geçen sıkıcı olmayan var mı GTA 5 benzeri cyber punk hariç PS4'te bug canavarı o.

Dying Light PS4'e alacağım. Sizce açık dünyada gezme olarak güzel mi? Arkadaşım yok bu arada. Eğer oyun eğlenceli değil diyorsanız hangi oyun açık dünyada gezmek olarak iyi? GTA 5, RDR2 ve Witcher 3 hariç.
Alın kesinlikle 665 saatim var.
Dying Light aslında fiyatına göre iyi bir oyun fakat PC'de oynarken çok hileci gördüm. Para hilesi, item hilesi v.s beni oyundan soğuttu. Bu sorun çözüldüyse oyuna dönerim. @Henry
Hocam ben hiç online girmedim denebilir maks 10 saat online girmişimdir.
Ama Dying light:Bad Blood oynadım o PUGB modu.
Belki God of War alırım ama şehirde geçen sıkıcı olmayan var mı GTA 5 benzeri cyber punk hariç PS4'te bug canavarı o.

Hocam bence Dying Light alın. The following DLC'si süper.

Belki God of War alırım ama şehirde geçen sıkıcı olmayan var mı GTA 5 benzeri cyber punk hariç PS4'te bug canavarı o.

Dostum Skyrim alabilirsin oyunu 200 saatte yakın PC'de oynadım ona rağmen hâlâ yapmadığım yan görevler var oyun ağzına kadar yan görev dolu ayrıca açık dünya oyunlarının en iyisi denilebilecek seviyede şurda çıkıpta Skyrim'in açık dünyasımı GTA'nın açık dünyasımı diye sorsan büyük çoğunluk Skyrim der ondan dolayı önerim Skyrim'dir asla sıkılmayacağın bir oyun. Ayrıca Cyberpunk PS4'de bug canavarı olmayı bırak FPS sorunları da var şehirde 15 FPS alan bir oyundan bahsediyoruz kesinlikle oynanmaz onun için biraz daha bekleyin derim.

Hocam bence Dying Light alın. The following DLC'si süper.

Oyunu DLC'siz aldım bitirmek için fakat herkes sizin gibi oynayamaz diye düşünüyorum çünkü bu oyun 665 saatlik bir oyun değil yani arkadaş tekrara varan bir oyun istemiyorsa bence almamalı siz ne kadara aldınız orasını bilemem ama bu arkadaş PS4'de alacaksa 2.el 100 TL'ye sıfır 150 TL'ye almak zorunda belki direk ps Store'den 180 TL'ye alacak fakat öyle bir şey yapcağını sanmam.
Skyrim grafikleri iyi mi?

Çok da iyi değil ama açık dünyası çok büyük oynanabilirliği çok yüksek yani Skyrim'den başka GTA tarzı bir açık dünya oyunu Watch Dogs 2 var fakat onu da sevmezsiniz diye düşünüyorum durmadan bir şeyleri hacklemek sıkıcı gelir.

Watch Dogs 2'yi bitirdim ama bittiği gibi direk sattım sıkıcı geldi.

Aslında kötü değil durmadan bir şeyleri hacklemek hep aynı şeyleri yapmak sıkıcı geliyor yoksa oynanışı gayet iyi araç sürüşüde öyle mesela açık dünyasında gayet eğlenebilirsin işte araçları hackleyip birbirine çarptırmak gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı