Dying Light mı Witcher 3 mü?

Steam üzerinden aldıysanız ve oynama süreniz 2 saati geçmediyse iade edin. GOTY sürümünü alın :) Eğer öyle bir şansınız yoksa, diğer paketleri ucuzdur diye tahmin ediyorum. 7-10 TL gibi olmalılar. Almanızı tavsiye ederim.
Şimdi ben aldım indiriyorum da, aldıktan sonra GOTY almak istesem ilk başta vereceğim fiyatı mı vereceğim? Bir de oyunu bitirdikten sonra alsam olur mu yoksa ana hikayeye de bir şeyler katıyor mu?

Şimdi ben aldım indiriyorum da, aldıktan sonra GOTY almak istesem ilk başta vereceğim fiyatı mı vereceğim? Bir de oyunu bitirdikten sonra alsam olur mu yoksa ana hikayeye de bir şeyler katıyor mu?
Ana hikayeye etkileri olmuyor. Kendi hikayelerini barındırıyorlar. Zaten ben öneri olarak ana hikaye bitirildikten sonra onların oynanmasını tavsiye ediyorum. Yani sonradan alabilirsiniz. GOTY sürüm şu an 22 TL olarak gözüküyor. Normal sürümü iade edip, alabilirsiniz aslında.

Bu cevap yetecektir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim favorim Geralt of Rivia. 😍
Dizisinde çalanı çok sevdim, oyunda da farklı bir türü var sanırsam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki oyun birbirinden tamamen bağımsız alanlarda piyasaya çıkmış yapıtlar yani hangisini alayım diye sorduğunuzda söylenebilecek tek şey oyun zevkinizin ne olduğuna bağlı olarak seçim yapmanız. Kıyaslama yapmak çok yanlış öncelikle onu bir belirteyim çünkü dediğim gibi farklı alanlar. Eğer RPG türündeki oyunları seven biriysen Witcher 3, eğer FPS, Survival tarzı oyunlar seviyorsanız (RPG unsurları da içerir ancak Witcher 3 kadar çok değildir iki oyunu da oynadım.) Diğer oyunu alınız. İmkanınız varsa ikisini de oynayın. DL yi bir arkadaşınızla oynarsanız çok keyifli olur benden size tavsiye

Ana hikayeye etkileri olmuyor. Kendi hikayelerini barındırıyorlar. Zaten ben öneri olarak ana hikaye bitirildikten sonra onların oynanmasını tavsiye ediyorum. Yani sonradan alabilirsiniz. GOTY sürüm şu an 22 TL olarak gözüküyor. Normal sürümü iade edip, alabilirsiniz aslında.
Tamamdır cevaplar ve öneriler için teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı