Haftada 5 adet bir kisi icin gecerli. Herkesin almasi icin, aile bireylerini tek tek eklemeniz lazim, TC No ve ad soyad sekliyle. En altta kac adet gonderilecegi ona gore yaziyor.Kusura bakmayın bilgim yok da sadece kendim için sipariş etsem mi 5 tane geliyor? Yoksa 5 kişi mi eklemem lazım?
Buradan da başvuru yapın. Bende PTT üzerinden başvurmuştum ama buradan da yapılması gerekiyormuş.Ben PTT üzerinden dün aldım. Buradan tekrar almama gerek yoktur değil mi?
PTT ile yapilan dunku basvurular iptal edildi. E-devlet uzerinden yapmaniz gerekli.Ben PTT üzerinden dün aldım. Buradan tekrar almama gerek yoktur değil mi?
Tek kişi yazınca aşağıda paket yazmıyor. Sadece aile bireyi eklenirse yazıyor.Haftada 5 adet bir kisi icin gecerli. Herkesin almasi icin, aile bireylerini tek tek eklemeniz lazim, TC No ve ad soyad sekliyle. En altta kac adet gonderilecegi ona gore yaziyor.
https://basvuru.turkiye.gov.tr adresine girdiginiz zaman formun en basinda "5 Adet Cerrahi Maske 3 Katli" yaziyor. Adi ustunde 5 maske icin basvuru yapiyorsunuz. O yuzden yazmaya gerek duymamislar, anlarlar diye dusunmuslerdir. Aile bireyi ekledigin zaman ise, 10 maske 20 maske yazmak yerine, paket bilgisini veriyor.Tek kişi yazınca aşağıda paket yazmıyor. Sadece aile bireyi eklenirse yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.