E-Devlet ücretsiz maske başvurusu başladı!

Evdeki cemaat için sipariş verdim az önce. Kardeşim 18 yaşının altında olduğundan onu eklemedim, 18 yaş altı için alamıyoruz, doğru mudur?

tt.png

Peki bir şey sormak istiyorum. 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı olduğu için maske siparişinden muaf tutuluyorlar. Aynı şey kronik hastalığı olanlar içinde geçerli midir?

Bu bilginin bir kaynağı var mıdır? Ben de PTT ile sipariş verdim dün.
Dün siparis verdigimde siparis no vermislerdi. ePttAVM.com – Güvenli Alışveriş Merkezi adresinden kontrol edildiginde "gecersiz siparis bilgisi!" uyarisi veriliyor. EpttAVM Ücretsiz Maske Dağıtımı adresine girdiginizde ise e-devlet tarafindan yapilacagini belirtmis durumdalar. E-devlet uzerinden siparis verdiyseniz siparis ve takip no da vermiyorlar, PTT'nin evinize getirmesini bekleyeceksiniz.
Peki bir şey sormak istiyorum. 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı olduğu için maske siparişinden muaf tutuluyorlar. Aynı şey kronik hastalığı olanlar içinde geçerli midir?
Kronik hastalar 20 yas ustu ve 65 yas alti ise maske alabiliyor. Hastalik bilgileri ozel bilgiler oldugu icin, sistem o algoritmayi koymamis belli ki.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-04-07 013544.png
    Ek Açıklama 2020-04-07 013544.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 61
Güzel düşünülmüş ama ulaştırma konusunda sıkıntı yaşanacağı çok bariz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı