e-Devlet'ten açık kapı başvurusu ile altyapı getirilebilir mi?

i_gody

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Ti Super
Amd Ryzen 9 7950x3d
Venom Viper 2x 16GB Ram 7000mhz
msi b650m gaming plus anakart
cpu fanı kule tipi bi soğutucu
2 tane ssd biri 250gb biri 1tb
Merhaba arkadaşlar, Eskişehir tepebaşında çukurhisar adlı bir köyde yaşıyorum. 16Mbps'lik bir altyapı var ve bu benim için çok can sıkıcı. e-Devlet üzerinden açık kapı ile bir başvuru yapsam 100Mbps'lik bir altyapı getirirler mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Köyün 1500+ bir nüfusu var yanlış hatırlamıyorsam.

Merhaba arkadaşlar, Eskişehir tepebaşında çukurhisar adlı bir köyde yaşıyorum. 16Mbps'lik bir altyapı var ve bu benim için çok can sıkıcı. e-Devlet üzerinden açık kapı ile bir başvuru yapsam 100Mbps'lik bir altyapı getirirler mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Köyün 1500+ bir nüfusu var yanlış hatırlamıyorsam.
Başvuru sayısı hatrı sayılır bir miktarda olması lazım. Firmalar genelde 3-5 hane için alt yapı getirmiyor.

Başvuru sayısı hatrı sayılır bir miktarda olması lazım. Firmalar genelde 3-5 hane için altyapı getirmiyor.

Yani 10 kişiye attırıyımda yeterli olur mu işte xD.

İlla 1000 kişiye attırabilecek halim yok ya.

Yani 10 kişiye attırıyımda yeterli olur mu işte xD.

İlla 1000 kişiye attırabilecek halim yok ya.
Balıkesir merkezde biz superonline için başvuru yapmıştık. Hali hazırda kablo net vardı, onlarda 35mb veriyorlardı. 10 hane vardı apartmanda, bir üst sokağın başında superonline hattı olduğu için kabul etmiş ve bizim sokağada fiber yeni hat getirmişlerdi. Ama eğer yakınlarda hiç hat yoksa biraz zor. Uğraş gerektirir baya. 10 tane hane ile olur mu sanmıyorum. Birazda köydeki diğer hatların durumu önemli. Hat talebinde bulunacak yetkili kişilerle iletişime geçseniz daha faydalı olabilir.

Adana / sarıçam bölgesine 6 yıldır gelmedi, gelmiyor. Senin aksine burada hiçbir altyapı yok. İnsanlar uydu ile internete erişim sağlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı