E Segment araç tercihiniz nedir?

Ben olsam S90 alırım. O ağır, kaslı görüntü hiçbirinde yok.

Katılıyorum. S90 duruşu bir farklı ancak rakiplerine göre hızlanma ve iç dizayn da biraz düşük kalıyor, top Speed aynı şekilde, ancak baktığım zaman 2020 model olup 2.0 motora sahip olan bir 235 HP var. O kadar da video izledim ancak halen aklım 5.30, E200 ve S90 arasında gidip geliyor.

Performans ariyorsaniz a6. konforlu sekilde agir agir gideyim derseniz e220. ben ikisinden birisini secerdim. Vallahi şu an dusununce bende kararsiz kaldim. 😀

S90 karşısında A6 seçmeyeceğim kesin hocam 😃

E segment araçlarından hangisini beğeniyorsunuz? Kullanmış olmanız veya olmamanız önemli değil araç hakkında düşüncelerinizi belirtin seçmeye yardımcı olması için. E segment kısaca A6, 520-530, S90, E200-E220.
İlk tercih E250 CGI yoksa 530 olur, daha sonra S90, son tercih olarak da A6 olur ama 3.0 Quattro+ Active Air olması şartı ile.

E250 mantıklı bir seçenek değil benim için CGI veya CDI. A6 için uçtunuz hocam biraz 3.0 naptınız 😃 5.30 ve S90 halen düşünüyorum evet
Audi'nin diğer seçenekleri gerçekten çöp. Boş boş kafadan kayıyor, gidişi desen diğerlerinin yanında cezbetmiyor, ağırlık dengesi bozuk. Sadece VAG olduğu için bakımı daha kolay o kadar. 530 diğerlerinin yanında çok daha sportif ama temizini bulmak lazım. S90 konforlu ama gidişi hiç segmentine yakışacak şekilde değil, çok ağır kanlı.

E segment araçlarından hangisini beğeniyorsunuz? Kullanmış olmanız veya olmamanız önemli değil araç hakkında düşüncelerinizi belirtin seçmeye yardımcı olması için. E segment kısaca A6, 520-530, S90, E200-E220.

S90'ın bagaj izolasyonu o arabaya yakışmıyor. Pandizot altı, bagaj kapağı arkası metal parçanın altına yalıtım malzemesi koymamışlar. Olduğu gibi arka bagaj üstü kaporta sesi arabanın içine doluyor.
Bu sınıfın bence en verimli aracı A6 olabilir. Maliyetler göz önünde bulundurulduğu zaman E serisi daha mantıklı olabiliyor.
VAG grubunun ve Doğuş Holding'in yedek parça fiyat politikası sebebiyle şu an Mercedes marka/model araçların bakımları, VAG grubundan daha uyguna yapılabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı