E-Sigara Önerisi

Türkiyedeki web sitelerinden aldığınızda birçoğunda 2 katı para verebilirsiniz. Dikkatli olun
Aliexpress üzerinden bazı satıcılar paketlerken başka bir ürün gibi gösterip, gümrükten rahatlıkla geçilmesini sağlıyor.
Likit seçimi yaparken aroma tercihi ve nikotin değerlerine göre tercih yapabilirsiniz. Örnek verecek olursam 0.3mg, 0.6mg, 0.9mg nikotin değerleri olabiliyor. Bazı ev-yap likitlerde bu değer 1in üzerine çıkabiliyor.
Birde coil denen bir illet var ki düzenli kullanıyorsanız ürünü coili 2 haftada bir değiştirmeniz lazım. Bu coiller ayrı satılır.
Birde bazı cihazlarda mesela arkadaşın önerdiği Eleaf iStick Pico için ayrı bir şarj edilebilir pil almanız gerekiyor. İçinden çıkmıyor çünkü.
Eğer Türkiyeden almaya ısrarlıysanız Vaporesso Attitude ürününü öneririm 230 lira denmiş.
https://trelektroniksigara.com/vaporesso-attitude-80w-estoc-tank
Pil olarak Sony VTC6 3000MAH öneririm 45TL'den başlıyor fiyatları. Coil olarakta seramik olmak kaydıyla 0.3 OHM öneririm 5 tane içinden çıkıyor 80-100TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz.
Eğer pile ayrı para vermek istemesseniz zaten siteyi incelerseniz görürsünüz ürünün ismiyle beraber MAH değeri yazar. Eğer sağlam bir buhar istiyorsanız en az 75 watt olan ürünleri tercih edin. Zaten onlarda ayarlanabiliyor, muhtelemen 50 watt içeceksiniz ama olsun.

Son düzenleme:
Bu modeli önermeniz de ki etken nedir? Daha önce kullandınız mı? Likit seçerken neye göre seçmemiz gerekiyor? Birde alabileceğim güvenilir bir site önerirseniz sevinirim.

Etken kücük olmasi ve pili cok tasarruflu harcamasi özellikle Sony VTC 6 model pil ile kullanirsaniz günü rahat kurtarirsiniz. Ayrica yaninda gelen Melo 3 Mini Tank sicak degil soguk buhar vermesiyle ünlü böylece olasi zararlari minimuma indiriyor olacaksiniz. Ayrica melo 3 mini tank ile aldigim aroma tadini Griffin 25 haric hicbir tank modelinde almadim. Daha önce evet kullandim tam bir fiyat performans ürünüdür.

Tabii daha fazla para vermek istiyorum diyorsaniz Wismec 2/3 ile Griffin 25 tank tavsiye ederim.

Sonradan gelen Edit: Güvenilir site veremiyecegim ben yurtdisindan katiliyorum. Türkiye e-sigara piyasasini pek bilmem ama cok fahis fiyatlar cektiklerini duydum burada 50 euroya aldigim kiti Türkiye'de 400 - 500 TL arasi fiyatlara satiyorlar.

Pille, wattla, celcius ile uğraşmamak adına (ilkkez kullanıyormuşsunuz) benim önerim Eleaf I Just S olacaktır. O fiyata Aliexpress işlerine girmeden de Türkiye'de bulabilirsiniz. Fiyatına göre buhar performansı en iyi olanıdır ve al kullan gibi bir cihazdır. Şarja takıp kullanırsınız bu da zaten milyonda bir olan patlama ihtimalini yarım milyonda bire indirir. (uzun bir konu soru gelirse cevaplamaktan mutluluk duyarım)
Gerekli ilk kullanım talimatlarını hallettikten sonra tek yapmanız gereken, tadı değiştiğinde Coil'i değiştirmeniz olacaktır. Yanında 2 tane yedek çıkar, sonra da Türkiye'de tanesini 15-20 liradan yurtdışından is yapabilirseniz 5 tanesini 5 dolara filan getirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı